Sommar!?

Ända sen vi kom hem från Norge i måndags så har det regnat och blåst kallt, max +10 grader... kan man verkligen kalla det sommar!?
 
Barnen blir otroligt rastlösa och vi föräldrar också, vi går varandra på nerverna i vårt lilla hus och det blir smågnabb mest hela tiden. 
 
Vi köpte en större pool någon veckan innan vi åkte till Norge men ville av olika anledningar inte montera och fylla den innan vi hade varit iväg. Dagarna i Norge var super varma och här hade det också varit kanonväder men vart är värmen nu?
 
I morgon ska det i alla fall bli runt 19 grader och lite sol, får hoppas att det stämmer. Sen visar prognosen att det ska vara ganska fint till och med måndag och sen kommer ingen sol förrän till nästa helg igen... Hoppas verkligen att det blir fint väder den helgen men önskar så klart att det blir fint någon dag veckan innan också. 
 
Poolen är i alla fall fylld nu och vattnet är såklart kallt men barnen fick (om de ville) inviga den efter middagen och jag kan säga att det blev snabba dopp! Sen en lång dusch/bad i badkaret där alla utom Casper knölade ner sig, han badade inte utan var inne och passade Lilly. Men Tony och 7 av våra trängdes i badkaret för att få lite värme innan det var dags att borsta tänder och krypa ner i sina sängar för att titta på film. 
 
Klockan är nu 22.00 de äldsta pojkarna (inkl Tony) i familjen spelar och jag sitter här i köket, diskmaskinen surrar och jag funderar på om jag ska hitta på något eller bara sitta här!? Har egentligen och har haft länge, lust att baka men nu är ju klockan rätt mycket och jag vill inte stå i köket halva natten. 
Vet ju heller inte hur länge de har tänkt spela...
 
För övrigt så snurrar det ganska många tankar i mitt huvud dagligen, önskar jag inte tänkte och funderade så mycket, men en tänkare har jag alltid varit och kommer nog alltid att vara... Både på gott och ont. Älskar att planera och ordna så att saker och ting ska kunna gå så smidigt som möjligt och det är ju bra. 
Men tänk va många saker man skulle ha velat göra annorlunda i livet om man skulle ha gjort valen nu, det jag tänker på är relativt små saker men vissa lite större, husköp, bilköp, och andra mindre val. Men å andra sidan så hade man ju inte vetat att dessa val man gjort kanske var mindre bra om man inte gjort de val man har. Bara att suga åt sig och gå vidare, göra det bästa av tiden som man har framför sig. 
 
Jag ska skriva om Norgeresan och Stellas dop någon dag när jag kan skriva på datorn, det är ju det där med internet när pojkarna spelar och det är ju enklast att skriva direkt i bloggen, här på telefonen kan jag ju ha surf från abonnemanget på även om jag stänger av wi-fi. 
 
Gittan reste hem idag, hon har varit här i drygt 10 dagar tror jag men nu är hennes semester slut. Fick en paradis chokladask av henne när hon kom som jag helt glömt bort tills jag kon att tänka på den idag! Kanske ska öppna den!?
 
Nu ska jag i alla fall gå och sätta mig i soffan och se om det finns något att kika på innan det är dags att sova. 
Hoppas på att håret torkar lite mer efter jag duschade, hann duscha innan jag nattade Lilly och det är ju inte så ofta. 
 
Nä nu får det räcka med babbel. Sov gott alla fina där ute!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus