Pizza på hårdbröd, träningstest och söt liten mössa...

Idag började inte Göran jobba förrän 12.00 så vi hade hela förmiddagen tillsammans och efter att han lämnat barnen på dagis/förskolan så drog jag med honom ut på en promenad, vi var ute ca 40 min och sen lagade vi tidig lunch.
Theo fick rester från gårdagen men eftersom det bara fanns en liten portion så fick jag hitta på någonting annat till oss. Det blev pizzasmörgåsar gjort på vanligt Husman hårdbröd, på med tomatsås, skinka, philadelphiaost, tomater, ost och oregano och in i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader och det blev helt ok.
 
Jag lade ut Theo när klockan var ca 11.15 och sen gick Göran iväg strax innan 12.00, Lilly fick tutte och somnade men hon vaknade igen efter bara en liten stund, hon har haft lite knas med magen idag, småkräkts ganska många ggr och varit lite gnällig. Men så kan det ju vara ibland, kanske är tänder på gång då hon gärna vill tugga och då rätt frenetiskt när hon väl får tag på någonting.
I alla fall så blev det inte så mycket gjort för min del, å andra sidan så fanns det inga direkta måsten heller så jag kunde med gott samvete sitta med henne i soffan och mysa.
 
Theo vaknade vid 14.00 och en timma senare så dundrade skolbarnen in genom dörren och det var dags att hämta på dagis.
Kom även att tänka på att jag var tvungen att säga upp Ninnis dagisplats nu för att slippa behöva betala för den i sommar, fick räkningen idagoch då slog det mig. Fixade även och rättade till inkomstuppgifterna så att allt stämmer och rätt summa blir betald.
 
Eftermiddagen gick i ett, satte igång med middagen ganska direkt när jag kom tillbaka från dagis, tänkte ha den klar tills Göran slutade vid 16.30 och jag lyckades, dock hade jag inte hunnit duka och ställa fram allt men själva maten var i alla fall klar. Det var hemlagade biffar, potatismos (hemlagat), brunsås och lingonsylt som stod på dagens meny och till det kokade jag även lite broccoli.
 
Barnen var faktiskt väldigt sammarbetsvilliga och lugna denna eftermiddag och det var behövligt kände jag, synd bara att ljudvolymen blir rätt hög när vi ska sätta oss för att äta, många som vill prata samtidigt, berätta om dagen, be om mer mat, vatten osv... sen en Theo som rätt som det är skriker rakt ut för att han vill något.
 
Nattade barnen vid 19.00, Theo somnade sist men han har som sagt lite svårt att komma till ro nu när han vet att han kan klättra ur sängen.
 
Göran spelar lite dator med bland annat Mikaela, Matte, Robert, Ulrik och Casper och jag passade på att testa ett pass ur Olga Rönnbergs bok "träning för nyblivna mammor". Fick den boken och hennes andra bok "Styrka för kvinnor" i julklapp av älsklingen men har inte tagit mig tid att ta tag i det ännu. Hann läsa och testa lite ur den idag den lilla stund som Lilly sov och kände mig plötsligt motiverad att i alla fall testa och det var överkomligt.
 
Känner just nu i skrivandets stund att jag är ganska trött, ögonen går i kors rätt som det är så jag ska nog bara avsluta det här, ev ta något att äta och sen krypa ner i sängen. I morgon eftermiddag ska vi iväg på lite äventyr :).
 
Jo förresten, igår när jag hämtade barnen på dagis så kom Viola fram och frågade ifall det var en tjej vi fick nu sist för i så fall hade hon en liten mössa till henne. Hon skulle ge den till en annan tös egentligen men det blev för liten och hon tyckte det var synd att den bara skulle ligga oanvänd. Den var jätte söt och ser ut som en liten mus.
 
 <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus