Sjuk Theo...

Igår hade barnen studiedag och var alltså lediga, det var en ganska lugn dag, så här i efterhand ångrar jag att vi inte gick ut men vi väntade besök och visste inte när de skulle komma så vi kom lixom inte till skott och barnen var som nöjda ändå. Det var Angelica, Robert och barnen som så småningom kom och hälsade på oss, det är inte lika ofta som vi träffas nu men det kan ju tänkas att det blir oftare till sommaren. 
Leia hade i alla fall vuxit massor sen jag såg henne men hon är fotrfarande miniliten ;P.
 
Idag var det tillbaka till vardagen igen med skola och dagis, Göran fick ett sms följt av ett samtal tidigt i morse om att han behövde hoppa in och jobba, det blev 07.30-16.30 pass.
Efter frukosten duschade jag Towe och Hilma, Ninni duschade igår kväll med Jonna och Theo han får inte duscha så ofta eftersom han blir så torr.
När alla barnen och jag fått på oss kläder så var det hög tid att pcka in oss i bilen och åka till dagis. Vi har övat lite i helgen och idag körde Ninni utan blöja och med några extra ombyten med sig så meddelade vi att personalen själva fick avgöra hur många olyckor de har tid och tålamod med men att hon fick ha på sig blöja när hon är ute och leker i alla fall nu i början.
 
När vi kom från lämningen, jag Theo och Lilly så åt vi en varsin banan och jag packade ett paket som skulle skickas och sen klädde vi på oss igen för att ge oss ut i blåsten, gick till macken och köpte frimärken för att sen lägga paketet på brevlådan.
När vi sen gick hem så såg vi en massa renar som kom och sprang över vägen genom byn.
 
 
 
Ninni blev hämtad av farmor på dagis idag, de skulle till stan och fördelsedagsshoppa, Hilma och Towe blev väl lite småsura men jag förklarade för dem redan i morse så de visste ju om det.
Hilma och Towe hämtade jag vid 14.00 när skolbarnen kommit hem, de kommer hem vid 13.30 tiden och då ska det berättas, visas papper och göras läxor, helst allt på samma gång och alla samtidigt ;P.
 
Det var ganska lugnt här när inte Ninni var hemma och Theo som bara sov en timma mellan 12.00-13.00 hade Jonna bäddat ner i soffan framför Pippi, jag tog tempen på honom en stund senare och han hade då 38,8 grader.
Hans näsa började rinna redan igår men idag har det varit extremt, när jag hade tagit tempen på honom så fick han en päronsplitt som vi hade i frysen och sen slukade han i bara några nafs och sen blev han faktiskt lite piggare.
 
Göran kom hem strax efter 16.00 och Casper vid 16.30, jag var i full färd med middagen och vid 16.45 satte vi oss för att äta.
 
Barnen tof på sig pyjamas och borstade tänderna innan de skulle kika på bompa men de ville hellre se på film och det gör ju det samma, klockan var ju bara 18.00 så då blir det ju ändå inte allför sent.
Ninni kom hem i lagom tid för att lägga sig, hon skulle bara visa kläderna som hon och farmor hade shoppat först <3.
 
När pyjamasen var på plats även på Ninni och Theo och vällingarna var klara så sade jag god natt och tog med mig Lilly upp till Klövsjö för att hälsa på Theresa några timmar.
Det var skönt att få komma iväg och vi hade det jätte mysigt och trevligt, ja i alla fall jag och lilly och det hoppas och tror jag att Theresa och Eliza också hade :).
 
 
Jag hade tänkt att åka därifrån senast 21.30 men det drog ut lite på tiden och precis när jag packat ner Lilly i biltsolen så blev hon tydligen hungrig och var tvungen att äta först.
 
Men nu är vi hemma sen någon timma och det är dags att sova så att man orkar med morgondagen också, förhoppningsvis så sover barnen hela natten. Hör Theo nu så jag ska gå ner och kolla till honom, han är säkert täppt i näsan och behöver lite nässpray.
 
Natti natt
 
ps. kompletterar med bilder i morgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus