Våren blev till vinter igen och jag blir åksjuk av datorspel...

Jaha, då var det några dagar sen som jag satt med min nya lilla vän, har mest slappat eller haft annat för mig om kvällarna så det har inte blivit av men nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och skriva lite om vad som hänt och vad vi haft för oss senaste dagarna.

I onsdags klippte jag och blekte håret på Tony när de kom hem från skolan, han ville ha det gult så gult fick det bli, jag gillar ju när det är mer blondt men viktigast är ju att han blir nöjd. Klippte även Casper som sen målade naglarna på Ninni.

 
I torsdags var det ingen vidare bra dag, det blev lite konflikter på morgonen, om vad minns jag inte riktigt nu men det var nog något som jag var lite irriterad på sen någon dag innan och så blev det så vi tog upp det och så blev det en höna av en fjäder… som dessutom inte kunde lösas då Göran skulle iväg och jobba och barnen skulle på skola och dagis.

Inget kyrkas kunde jag gå på heller då Theo ju var sjuk med snor och feber… och för att göra dagen ännu lite sämre så passade jag på att backa på volvon med bussen också när vi skulle iväg på dagis… ont i magen resten av dagen och ångest i några månader framöver!!! Glömde helt och hållet bort att volvon stod parkerad bakom och kikade mest vart trädet var… lite bucklor, trasig, plats och en trasig lykta/lampa…

Torsdagens middag blev fisk, potatis, äggsås och gröna ärtor:

 

Det har ju varit riktigt fint vårväder här nu de senaste veckorna och det har varit skönt att kunna ta promenader men natten mot fredag så kan man säga att det blev vinter igen… på fredag morgon låg det minst 2 dm snö här ute och mer och tyngre blev det under dagen… Lite konstig känsla när man både kände sig lite snuvad på att våren kommit men samtidigt förtjusningen över alla snö!

Barnen blev i alla fall glada när de fick ta på sig overallerna och slänga sig ut i snön. Jag fick senare på eftermiddagen ge mig ut och försöka skotta lite då Tina ringde och frågade ifall de fick komma över och hälsa på och kanske äta middag med oss. Jag hann ju aldrig komma ut med Lilly när barnen var ute innan Ninni kom in och ville bestämt inte gå ut igen så när de andra efter ett tag ville in så fick Meja passa Theo lite (Lilly sov uppe i sin säng) tillsammans med Hilma och Towe (Melvin var hos Emil) under tiden som jag tog med mig Ninni ut och skottade. Theo blev smått tokig och ville också ut så Meja var snäll och klädde på honom så hann jag börja skotta lite smått ute vid vägen, snön vägde verkligen bly då det börjat töa.

 
Casper och Jonna kom hem från skolan en liten stund senare och Casper greppade också en snöskyffel och hjälpte mig. Göran hade sagt att han skulle skotta när han jobbat klart men tänkte att det vore ju skönt för honom om han slapp skotta allt själv.

Tina & co. kom, barnen lekte, jag lagade mat, vi pratade och hade trevligt, åt och så småningom åkte de hem igen, klockan var då ca 19.30 och hög tid för de små barnen att nattas, Lilly hade jag redan nattat redan vid 19.00 då hon var jätte trött. Göran och Casper åkte strax innan 19.00 för att spela lite bandy.

 
Sen blev det lördag och det började med att Ninni smög in i badrummet och gjorde hyss... Hon böjde sönder ett av mina örhängen som jag tycker så mycket om, typ mina enda guldörhängen... sen hade hon tömt så gott som hela burken med natursalva och stod och smörjde in hela sig med. Läppglans och annat var också insmorda så en del grejer åkte i soporna.
 
 Någon som ångrar sig lite...
 
Men innan detta hann vi faktiskt ha lite morgonmys med några av barnen i sängen;
 
 
 
 
 
 
 

Sen blev det äntligen frukost och efter den blev ännu lite mer lek ute i snön som tyvärr redan börjat smälta men det ska tydligen komma mer i början av veckan så vi får väl se när det blir vår på riktigt…

Barnen var ganska trötta eftersom de större barnen fick sitta uppe lite längre och kika på ”Let´s dance” på fredag kväll och när alla paren dansat fick de lägga sig och kika på film, de får aldrig vara vaken till efter röstningen för den är ju inte förrän vid 22.30 ca… I alla fall fick de lägga sig redan vid 19.00 och kika på film istället för att vänta ytterligare en timma på att ”Gladiatorerna” skulle börja. De fick mysa med popcorn och kika på Gladiatorerna idag när Theo sov i stället.

Själv så plockade jag fram symaskinen och sydde klart babynestet till Mikaela, blev väldigt nöjd med resultatet! 

 

Idag klev jag upp med Theo vid 06.00

 

Men jag vet inte om det egentligen var 07.00 då man skulle ställa om klockan i natt, dock vet jag att mobilen visade 06.08 någonting då jag klev upp och den ställer ju om sig själv men kanske den inte registrerade det innan jag låste upp den!? I vilket fall så blev klockan 08.00 ganska snabbt och vid 10.00 hade vi ätit frukost.

Idag gick vi inte ut någonting då det blåste ganska mycket och det hade hunnit bli riktigt slaskigt ute… skönt att bara vara inne och slappa också ibland. Jag passade på att sy lite till när barnen kikade på Gladiatorerna och Theo sov;

 
 

Nu i eftermiddag så gick Jonna och Meja bort till kyrkan för att öva inför körens uppträdande på gudstjänsten denna "palmsöndag". De gick vid 16.30 och jag knöt upp Lilly sjalen och gick dit till klockan 18.00 när det började. Efteråt var det lite fika i församlingshemmet.

 

Nu ska jag tydligen vara med och testa spela CS…

Nu är jag tillbaka och jag kan säga att CS är nog inget för mig, i alla fall inte ikväll för efter ca 10 minuter fick jag sluta för att jag inte skulle kräkas… har nu vilat i snart 30 minuter och det är lite bättre men det är nog så här det känns när man är bakis…

 Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, känner mig fortfarande illamående och yr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus