6 månader och en vecka!

Idag är Lilly 6 månader och en vecka gammal, hon har fått börja med välling och smakportioner, vällingen går bra men smakportionerna är det lite trögt med, ris och majsgröt får jag i alla fall i henna några tuggor av, har gjort pure på sötpotatis också men det var inte alls lika popis så vi tar en sak i staget.
 
Hon kan sitta själv också, för 2 veckor sen kunde hon inte men iom att hon fått sitta lite i matstolen och även lite på soffan med lite leksaker och lätt stöd av ryggstödet så har hon hittat balansen väldigt snabbt.
 
Hon har senaste veckan blivit lite mer mammig har jag märkt, men så kan det ju vara och det är ju bara att hålla sig synlig.
Hon har även sovit lite oroligt de senaste nätterna och även på dagarna, hon sover lite bättre om jag lägger henne ute i vagnen men idag öste regnet ner så då fick hon sova i vagnen inne men blev dessvärre väckt av en vrålande Towe som lekta något sorts monster med Ninni. Hade sagt åt dem att vara tysta men det är ju väldigt lätt att glömma när man leker har jag märkt senaste tiden.
 
Jag tog bort babynestet från hennes sång i söndags men de senaste nättrena har hon sparkat av sig täcket mer än vanligt så inatt får hon sova i sovpåsen, vi har det lite småkyligt inne nu då vi inte eldat, men det är absolut inte för kallt, själv svettas jag på nättrena, speciellt efter att jag tagit Lilly till oss.
 
Vår lilla Lilly är fortfarande för det mesta en väldigt glad och nyfiken bebis som skiner upp som en sol så fort hon ser någon av sina syskon eller oss föräldrar.

Vår lilla solstråle!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus