Djungelhuset och storhandling!

I onsdags var vi till stan och handlade mat Casper var fortfarande hemma och sjuk, han blev hemma hela veckan faktiskt då hans röst nästan försvann helt.
 
Först var vi på elgiganten och kikade på en förstärkare, den vi har är för svag för högtalarna som vi har så vi investerade i en ny så ska vi förmodligen sälja den andra.
Robert och Angelica skulle också in till stan så de kom också dit och så gjorde vi sällskap till Djungelhuset. Vi skulle ändå äta lunch och dåkunde vi lika gärna äta där tänkte vi och samtidigt låta Theo och Liam att busa av sig lite och de hade verkligen jätteroligt och det hade vi vuxna också!
 
 
 
Efter några timmar så åkte vi på Ica Maxi, A och R skulle också handla men de blev av någon konstig anledning klara långt före oss!? hihi... ändå så handlade vi väldigt snabbt, Theo skötte sig galant i vagnen och Lilly hade jag på magen i bärselen.
 
Under tiden som A och R fixade en present till en släkting så åkte vi ut till Lugnvik för att hämta ett gäng filmer som jag vunnit på auktion samt två par brallor åt Casper, samma kille som vi köpte ett par byxor av för en dryg månad sen, såna "humör" byxor.
 
Timmarna gick, Susanne hämtade upp barnen på dagis och tog dem med hem till Casper som var snälloch såg efter dem, skolbarnen kom också hem en timma senare.
Vi avslutade dagen i staden med att äta middag på Kebab House innan vi begav oss hem.
 
Theo var så gald och lugn hela dagen, åt bra gjorde han också och fick i sig lite mellis då och då, kanske det som är nycklen till hans humör ibland, men han kan ju inte äta hela tiden, eller ? hihi
 
Vi hade i alla fall jättemysigt och barnen hemma hade skött sig fint. Nu kanske det finns de som tycker att detta varolämpligt men det tycker inte vi, Casper är 14 år och tar ett bra ansvar och skulle det vara något så finns farmor på kvarteret brevid.
 
Jo när vi kom hem så märkte vi att alla yoghurtar vi köp lät väldigt blaskiga, det visade sig när jag ringde på fredagen att de upptäckt att det måste ha varit fel på hela leveransen och vi skulle få pengarna x2 tillbaka. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus