Helgen...

 Nu ska vi se om jag minns det här i rätt ordning?
 
Torsdagen var vi nog bara hemma och tog det lugnt, det var rätt okej väder ute så vi passade på att få oss lite friskluft allihopa. Hilma skjutsade jag till Rasmus direkt efter dagis, de ville leka och hon fick även lov att sova över.
 
Fredag var vi lite rastlösa så vi var till Svesta en sväng och handlade lite lördagsmys till Eurovison song constest, vi passade även på att hälsa på R och A en sväng, Theo och Liam är så gulliga tillsammans!
Jonna gick till kompis och stannade över natten, och Meja sov hos farmor. Innan jag hämtade Hilma hos Rasmus denna kväll så snabbade jag mig på och bakade två tårtbottnar, hade ju inte gjort någon tårta för Jonna än som fyllde år i tisdags.
 
Lördagen kom, Meja sov ju hos farmor natten som var så att hon kunde följa med dem till Sundsvall, hon skulle få födelsedags shoppa lite i förväg så att hon kunde köpa något till skolavslutningen.
Vi var nog bara inne och tog det lugnt denna dag och när Meja kommit hem fick Towe följa med hem till farmor och sova över, jag har en lista där jag skriver upp när vr och en sover där så vi kan hålla reda på vem tur det är, på så vis slipper man onödigt tjafs.
Vi kikade i alla fall på Eurovision, barnen gick och lade sig en efter en men vi var faktiskt vakna till slutet och såg när Måns vann!!!
 
Söndagen kom, vi klev upp i rimlig tid så vi väntade besök, Robert, Angelica, Liam och Leia skulle komm och de kom faktiskt före 12.00 och precis när jag stod och monterade ihop tårtan. Göran hade redan innan skurit alla jordgubbarna och innan det även skurit allt till korvgrytan som vi skulle äta till middag.
Vädret var helt ok så vi klädde på barnen så de fick gå ut och leka, jag fixade med lite här inne med Angelica och Leia som sällskap men så småningom så gick vi ut vi med.
 
Måndagen blev en riktigt återhämtningsdag, vi gjorde inget annat än det som måste göras och Casper fick masa sig iväg till skolan han också även fastän rösten inte är helt återställd än, men det kan ju ha med målbrottet att göra också skulle jag tro.
 
Idag Tisdag så lämnade Göran barnen på dagis och sen åkte han till Svensta och hämtade upp Robert innan de drog till stora staden för att handla kläder, Göran måste ju ha en konstym när vi ska till Norge på dop i sommar.
Jag har varit hemma och försökt städa, det gick ganska trögt då Theo var överallt och ingenstans samtidigt som Lilly har varit lite kinkig och inte alls sovit speciellt bra under dagen och så vil hon gärna se mig hela tiden.
I alla fall så blev jag klar med det sista efter lunchen och hann precis sätta mig ner 10 minuter innan barnen kom hem från skolan och sen var det läxläsning, dagishämtning, matlagning, röja undan, nattning, det en alöste av det andra... När alla barnen var i säng så kiade jag och Casper på en film och nu väntar jag bara på att Göran ska komma hem, de passadepå att gå på bio också när de andå var i stan stora grabbarna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus