Jonna 11 år!!!

Idag är det 11 år sen vår andra barn, vår första dotter med mörka ögon och mörkt hår såg dagens ljus för första gången. Klockan var 14.54 och förlossningen gick i rasande fart och hon flög ut på en endaste krystverk, hon hade alltså bråttom redan då!
 
Vi har firat henne med hennes val av middag, natchosgratäng och till efterrätt hade jag bakat en ananaspaj och till det åt vi glass. Tårta ska vi fira henne med i helgen har vi tänkt.
Några paket av oss fick hon inte då hon nyss fått en ny cykel, ny cykelhjälm och fått ta över Caspers Iphone5 och det visste hon om så det blev ingen besvikelse sen har hon ju fått shoppa med farmor och paket från andra nära och kära kommer.
 
Vår alldelses egna solstråle med fart och fläkt och en stor tugga egoism som kännetecknar henne som person men hon har även en djup sida med mycket kärlek och omtanke.

(Bilden ät tagen för några veckor sen, lycklig över att ha fått sova med skumgummipinnar i håret, minns inte namnet på dem nu. )

Grattis igen fina Jonna på din födelsedag, vi älskar dig precis som du är och vi är så otroligt glada att vi får ha dig här hos oss i vår familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus