Möblerat om...igen...

I förrgår möblerade vi om igen, ja det var ju faktiskt drygt ett år sen sist, ja nästan i alla fall men behoven ändras ju hela tiden och vi får ju anpassa oss efter vad som fungerar bäst. I alla fall så flyttade vi ner vårt sovrum till det minsta rummet igen, det som ligger innanför vardagsrummet och så fick Jonna och Meja flytta upp. De fick ta med sig våningssängen och versitt skrivbord, de blev lite avundsjuka på att lekrummet blev så stort och dansvönligt efter att de flyttat ut.
Och eftersom vi tog det lilla rummet så fick Ninni och Theo flytta in i det stora sov/lekrummet och massor av leksaker följde såklart också med, så nu är alla leksaker samlade på samma ställe igen.
 
Själva flytten av allt gick ganska snabbt, var klar innan middagen och då var ALLT klart, även tavlor, hyllor och annat som man annars lätt tänker att man ska ta i morgon...
Det kändes ganska ovant att sova i ett rum med taket så högt upp! När vi hade rummet uppe så var snedtaket precis över våra huvuden och det är ju även tapetserat svart så det gjorde nog sitt också.
Ända problemet nu är väl egentligen att få barnen att förstå att de inte ska vara i vår säng och leka och att Theo inte ska klättra upp bakom tv:n som han huttills gjort två gånger... Vår lilla klätterapa! 
Jonna och Meja är supernöjda, Meja låter gärna syskonen få vara med där uppe men Jonna hon kör ner dem direkt med buller och bång... Hon har ett lite mer egositiskt tänk än vad Meja har, det har hon alltid haft och det har ju både sina för och nackdelar.
 
Det går bra för Ninni och Theo att sova inne i det nya rummet också och sängarna fick vi plats med utan större problem även om det kan se lite uppradat ut...
 
Vi får väl se hur lång tid det tar innan vi möblerar om igen... hihi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus