Sjuka barn...

Förkylningen vi har dragits med sista månaden verkar ha svårt att ge med sig, Casper tappade rösten i söndags och har varit hemma måndag och tisdag, han ska även vara hemma i morgon onsdag också. Förstår att hans röst är ganska känslig då han samtidigt är mitt i värsta målbrottet...
 
Theo är fortfarande snorig och lite hostig, liksom slemmig, Melvin var sjuk förra veckan och han rosslar fortfarande men det hörs som att det är påväg bort och han var pigg nog att gå på skolan idag.
 
Meja åkte iväg till skolan igår måndag men ringde innan lunch och sa att hon hade ont i huvudet, idag hade hon även lite ont i magen och det har hon nämnt flera gånger sista tiden men det varkar inte vara jätteont men känslan lär ju kanske vara obehaglig ändå, hon var hemma idag men i morgon ska hon i alla fall på skolan igen är det tänkt.
 
Lilly är också lite snorig och rosslig men inget som egentligen påverkar hennes mående, det funkar förresten bättre med vällingen nu, bara att få till det här med smakportioner också.
 
Hilma, Towe och Ninni fick åka till dagis idag, de var ju hemma förra veckan men det var ju mest på grund av att det var röd dag och klämdag men även för att de varit förkylda och snoriga. Lite täppta näsor finns fortfarande men de är pigga och feberfria och inga rinniga näsor.
 
Jag och Göran har som tur är och som oftast är fallet klarat oss, än så länge i alla fall.
 
Jonna var lite snuvug förra veckan men har inte varit sjuk.
 
Vi hoppas att det blir varmt och skönt ute snart så att vi får oss lite sol och blir friska och krya.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus