Snön ligger vit på taken...

I onsdags så fick vi äntligen tummen ur och plockade fram alla vinterkläder och det var väl tur för på torsdag morgon var det flera -grader och barnen tog gladeligen på sig sina varma täckbyxor, jackor, vinterskor, mössor och vantar!
 
I helgen kom snön men först en skvätt regn på lördagen men igår var det vitt på backen när vi vaknade och så har det snöat mer idag så det är några cm som ligger på backen, säkert upp emot 5 cm i alla fall.
 
 Finns säkert några som klagar på snön och vintern men de flesta har nog i alla fall väntat och längtat efter att den ska komma och det har vi med. Det blir så mycket ljusare när snön ligger som ett täcke på marken och när träden är alldelses frostiga så blir det så vackert.
 
Så med det så säger jag VÄLKOMMEN till vintern, snön och kylan!
 

Kommentarer
Postat av: åsa

mysigt med snön som lyser upp nu. Julkänslan smyger sig på och man blir extra pusselsugen. Kul att hitta in till ännu en stickande mamma.
Kram Åsa

Svar: Ja men visst känns det bättre med lite snö och kyla nu när det ändå är vinter och som du skriver så är ju faktiskt julen snart här!Sticka är roligt, även att virka och brodera men just nu är jag i en stickperiod :)
Kimsan

2015-11-23 @ 09:26:58
URL: http://blogg.loppi.se/trepojkarochentjej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus