Loppis, stickning och annat...

Vi har börjat gjort om lite här hemma nu, Casper har bytt rum med Jonna och Meja, sen är det bara vår dubbelsäng och Melvin som ska flytta in hos Casper så är det klart uppe. Vi har även sålt crosstrainern som mest stått där uppe och tagit lats och samlat damm. Köpte den för några år sen med tanken att jag kunde träna på den även fastän barnen var uppe, hemma och vakna men det gick inte alls, blev bara stressande tyvärr, promenader ute i friska luften är mer min grej, när jag väl får tid för det.
 
Vår soffa lade jag ut på annons och en tjej kommer och hämtar den på lördag, sen är det bara att vänta på vår nya soffa, jag längtar tills vi får bädda ner oss i den och känner redan nu hur gott vi kommer att sova.

 
I helgen var vi ute och stökade lite, plockade bort och gjorde höst, sen åt vi tacos och bakade med barnen, Göran bakade med Jonna och jag bakade med Towe och Ninni. Towe valde att göra en kladdkaka och Ninni fick göra chokladbollar. Jonna och pappan avancerade med att baka en äppelmarängkaka, detta gjorde vi på lördagen.
 
I Söndags var jag och Lilly i stan HELA LÅNGA DAGEN!!! Det var loppis på Folkets hus och kusin Mikaela hade frågat om jag skulle in, hade inte tänkt det med förmodade att de behövde någon att åka med så jag tänkte, varför inte!?...
Jag som inte skulle handla något speciellt fyndade massor av kläder till barnen, mycket för 10kr/plagg men mest 5kr/plagg och det är ju nästan gratis.
Loppisen var öppen till 14.00 men sen hade jag lovat att skjutsa så att både Mikaela och hennes mamma fick handla + att vi hade lite andra olika ärenden så vi var hemma någon gång efter kl 20.00 om jag inte minns helt fel..
Theo hade inte somnat ännu när vi kom hem och både han och Lilly blev jätteglada och speedade av att se varandra, så härligt att se, de var verkligen SUPERGLADA!!! de fick leka av sig en stund innan jag först nattade Theo och sen Lilly som under tiden fick mysa med pappan.

Liten börjar bli stor <3

Sen var det plötsligt ny vecka igen, måndagen fick vara väldigt lugn och slapp, Theo somnade med pappan på soffan efter lunch, ibland kan det vara något av det mysigaste som finns <3



Samma dag kom älsklingen som varit på affären för att köpa potatis hem med en bukett rosor <3<3<3, han är ju det underbaraste som finns och det blir man extra påmind om såna gånger, älskar honom verkligen så det gör ont på riktigt om jag känner efter.

 
Igår tisdag skulle Göran på ett möte i Svenstavik så jag och de två minsta hakade på, lika bra att passa på att hälsa på familjen Nilsson innan de båda börjar jobba igen, då kommer det inte alls att finnas lika mycket tid.
 
Idag var det vi som fick besök, fam. Nilsson tyckte att det var sååå länge sen vi sågs så de kände att det verkligen var dags för ett besök, det var ju nästan 24 timmar sen vi sågs!!! Hahaha, de är så välkomna, de är vekligen inte till någon som helst belastning, snarare tvärt om <3.
 
Jag sov inte så många timmar in natt, satt uppe sent och sen har Lilly vaknat flera ggr så det kändes inte jätteskoj att kliva upp och börja dagen men det var/är ju ett måste så då passade jag på att experimentera lite med surdegen som jag fick ta över av Görans mosters karl, de kom med den härom dagen och jag matade den igår.
I alla fall så testade jag att göra kanelbullar med surdeg som enda jäsmedel men jag skulle nog ha haft några gram jäst i för att få lite extra fart på den... smaken blev det inget fel på, bara lite kompakta...
Jag satte även en fördeg som jag satte en deg med nu ikväll och den ska nu stå i kylen tills i morgon då den ska gräddas, får se vad det kan tänkas bli för resultat, man måste ju testa :).
 
Förutom det så kom jag över lite baby-ull-garn för några veckor sen och har nu tänkt att jag ska sticka lite till både Lilly och bebisen i magen. En hjälmmössa åt dem var ska det bland annat bli och så kanske några sockor, men jag blev lite sur då jag inte hittar mönstret som jag stickat efter flera gånger förut... var så säker på att jag hade det uppe pland garnerna men hittar det icke...
Har istället fått leta på nätet men jag hittar inte riktigt något mönster som jag känner att jag klickar med... jag kan ju vara lite petig på den biten med att det ska kännas "rätt" med både beskrivningar och recept...
I alla fall så har jag nu hittat ett som jag ska testa, testade ett annat igår men jag tröttnade och repade upp när jag gjort en halv mössa, blev ojämt + att jag tappade en maska så det blev ett hål... Blir ju lätt så när man inte stickat på evigheter, ser det som att det bara var bra att jag fick öva in tekniken lite igen och nu med den nya känns det mycket bättre men det är frustrerande att det finns så många olika vis att öka maskor på... gaaaahhh...
 
Fick även ett fint meddelande av en fin person som skrev att hon följder min blogg och har gjort det ett tag, hon tycker att vi verkar vara en härlig familj och förmanade mig att UPPDATERA OFTARE!!! Så jag ska försöka göra det, mycket lättare nu när nätat räcker till oss alla utan att det måste lagga en massa ;P.
 
Nu dricka lite te och sticka lite till på mössan innan jag ska sova, puss å god natt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus