Veckorna går fort!

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag... snart har hela veckan gått och det är helg igen, tiden rusar verkligen!
 
Redan i måndags frågade Jonna om hon inte kunde får sita uppe med mig på kvällen så vi kunde måla i våra målarböcker och det tyckte jag var en bra ide... bara det att den kvällen somnade inte Theo och Lily förrän strax innan 21.00 och då kändes det för sent... Theo var så trött efter helgen så jag sövde honom i vagnen tillsammans med Lilly när jag tog en promenad till affären.
 
I tisdags kväll var jag mest nedstämd och ville lägga mig tidigt + att Louie hade svårt att sova så Jonna fick lägga sig och jag stökade undan lite disk och tvätt innan jag kröp ner i sängen tillsammans med Louie, han fick sova med mig hela natten <3
 
Igår så hann vi äntligen sätta oss, klockan blev nog 22.00 innan Jonna fick gå och lägga sig men vi hann både måla och fika. Jonna hade frågat om chokladpudding tidigare på dagen, hon ville göra det som efterrätt men det fanns så lite kvar. Hon frågade ifall hon kunde göra det tills på kvällen men jag föreslog att hon skulle gör brownie i en kopp i micron istället och vi gjorde en till Casper också då jag vet att han gillar dem.
 
Denna målade jag...
 
och denna målade Jonna <3
 
Idag var det kyrkis, Göran lämnade barnen på dagis innan han fortsatte mot Svenstavik, han hade tid för fyrhjulsinställning i Hackås på eftermiddagen och passade på att åka till Robert innan då jag, Lilly och Louie ändå inte skulle vara hemma.
Innan vi knatade iväg till kyrkis så tog vi en längre pormenad till "macken" för att hämta ut mitt paket med stickor som äntligen har kommit, wiii!!!
Sen vände vi och gick hemåt igen, stannade till på affären och köpte varsin banan till mig och Lilly som faktiskt höll sig vaken hela vägen och sen fortsate vi till kyrkan och församlingshemmet.
Det var bara vi som kom på kyrkis idag, men det gjorde inget, vi hade det mysigt och trevligt ändå.
 
Vi dukade vid lilla bordet...
 
Louie sov i fåtöljerna
 
Det var soligt och fint ute idag, det har varit varmgrader nu senaste tiden så nästan all snö är borta men det är väldigt blött och geggigt på gården, inte alls inbjudande att vara ute...
Lämnade dörren öppen när jag kom hem, så skönt att få in riktigt mycket friskluft.
Skolbarnen fikade när de kom hem och jag hämtade barnen på dagis, de var ute och lekte, galonisarna var på så de fick passa på att vara ute ännu mer när vi kom hem. Jag gjorde smörgåsar till dem och tog med ut sen lekte de i nästan 2 timmar innan jag ropade in dem.
 
Vi var inne en stund bara innan det var dags att ta på jacka, stövlar och mössa för att promenera över till svärmor som skulle bjuda på försenad födelsedagsmiddag.
Jag hade plockat undan disk och såg till att inget var tillstökat tills vi skulle gå, skönare att komma hem utan att det är 1000 saker att göra direkt.
 
När barnen var nattade så klippte jag Casper, han har ju sparat ett bra tag nu och ville klippa sig men ändå inte... jag rakad sidorna och lät det övriga i stort sett vara. han blev till en början missnöjd men efter att ha duschat och känt efter så var det bra.
 
Nu ska jag gå ner och kolla till pannan i källaren innan det är dags att sova, jag är rätt trött då Theo vaknade innan 05.00 i morse... suck...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus