Besök från Norge...

I fredags så städade vi på förmiddagen, alla barnen var hemma utom Jonna. Vi försov oss också förresten, vaknade 07.13 och bussen går 07.30! Men det var ingen större fara, gick upp och väckte henne och sen så skjutsade jag henne till skolan, det hade varit lite värre om Casper skulle ha hunnit med bussen eftersom han ska ända till Svenstavik.
 
I alla fall så städade vi direkt efter frukost, kände att jag ville ha det gjort och inte något som hänger över en att det ska göras innan dagen är slut.
Sen tog vi det faktiskt bara lugnt resten av dagen, tvättade någon maskin med kläder och sen bara det nödvändigaste som att laga mat osv...
 
Göran tog sig en tur till Svensta, handlade lite nödvändigheter på Dollar och hälsade på Herr Nilsson.
 
Till middag åt vi fiskgratäng, vi skulle egentligen äta ganska tidigt men det blev ganska lika sent som vanligt så efter middagen vara det läggdags för barnen som fick kika på film, några av dem var rätt så trötta.
 
Själv kröp jag också ner i sängen ganska tidigt, det är ju dumt att man inte lägger sig och sover när man faktiskt är trött uan man sitter uppe bara för att.
 
Lördagen kom och morgonen var ganska lugn, inte till en början då Theo röjer på som bara den och kan inte alls ta det lugnt, Göran klev tillslut upp och jag låg kvar en stund och ammade Louie och så somnade vi om lite också men före 09.00 var vi uppe... tror jag...
I alla fall så ringde Benny där någon gång och frågade ifall det var ok att de kom förbi efter att de ätit så då fick vi också eld i baken och fixade frukost. Vi hade precis ätit klart och dukat bort när de kom.
 
Hannes mamma Trude och styvfar Geir-Morten var också med, de ville så gärna med och få träffa barnen, de har ju inte träffat oss sen i somras.
De hade med sig presenter till Louie och julklappar till barnen och vi hade ju lite julklappar till dem.
Barnen satt snällt i soffan och höll i sina paket tills någon gav dem tillåtelse att öppna, lite roligt då Hanne blev förvånad att de inte började öppna direkt ;).
De fick fina presenter som de blev jätteglada över, inte alla som får julklappar i februari, man kanske borde spara lite på klapparna och dela ut dem lite då och då under året för lite extra spänning!? ;P.
 
Efter någon timma så åkte de iväg en sväng, de hade lite shopping att avverka, passa på att handla lite extra då mycket är billigare här i Sverige, de skulle bland annat på Dollar.
Göran tog med sig några av barnen och åkte till Svensta han också, det var lite grejer han hade glömt köpa på Dollar dagen innan.
De var hemma igen efter en dryg timma och efter ytterigare några timmar kom de andra också tillbaka och passade på att hälsa på oss en stund till innan de skulle tillbaka till Susanne och Patrik för att äta middag och umgås, gissar att de blev uppe lite extra länge då de skulle åka tillbaka till Norge idag på förmiddagen. Intensivt men glädjande besök.
 
Idag duschade vi som sagt alla barnen efter frukost och mitt i duschningen kom de för att säga hej då innan de reste hem, de vill gärna att vi kommer och hälsar på dem snart och det lär väl bli av i sommar antar jag, då ska vi få låna deras sommarställe där de nu har renoverat och gjort i ordning så det finns ordentligt toalett/badrum och många sovplatser.
 
Dagen tuffade på, snart blev det dags för middag, jag kände mig ganska snabbt trött i huvudet och kände huvudvärken komma krypande, gick iväg och satte mig i soffan och ammade Louie som precis vaknade och satt i lugn och ro medan de andra åt middagen, skönt med en liten paus.
Theo har varit ordentligt övertrött hela helgen, kliver upp tidigt och full fart direkt, men i morse hittade han åt sin ipad på bänken i köket och satte sig med den här i soffan/sängen, tänkte först ta av honom den då de inte brukar få ha dem innan frukost men han varvade ner och satt där så lugnt så jag gjorde ett undantag.
 
Efter att alla barnen kommit i säng nu ikväll och ag nattat de små, som tog lite extra lång tid då Lilly tydligen var pigg så bäddade jag rent i sängen innan jag matade Louie och sen tog jag en härlig dusch medan Jonna satt med honom i famnen.
Bytte blöja på honom och tog på pyjamas och ammade honom igen och sen mys på bröstet så somnade han så skönt och ligger nu här i sängen brevid mig sen ett bra tag.
 
Sitter och dricker lite te, har ätit en bit smörgåstårta som vi fick av svärmor som hade blivit över, har ätit lite godis också... just nu känns det som att jag kunde ha låtit bli det sista, slutar alltid med att man mår mer eller mindre illa eftersom man inte hejdar sig i tid... tror jag ska slänga det som är kvar i skålen...
 
Nu ska jag snart ta och lägga mig, i morgon ringer klockan 06.30 och det är måndag igen, inte för att det är så stor skillnad emot 07.00 som Theo vaknat både lördag och söndag...
 
Puss och god natt <3
 
ps. har förresten äntligen tagit tag i att kopiera och lagt in alla mina drygt 4300bilder som jag har på mobilen till hårddisken där jag har alla andra biler, känns lite säkrare att ha dem på mer än ett ställe!
 
Syskonkärlek <3
 
Mamma-bebis-mys <3
Glömde att ta några bilder när Benny & co. var här tyvärr men skulle nog kunna få ta del av bilderna som Trude var duktig att ta, återkommer i så fall med dessa en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Oj, verkar att vara full fart hos er! Kul med gäster o julklappar i februari, det är ju perfekt. Ha en bra dag. I Halland där jag bor blåser o regnar det så det är inne som gäller

Svar: Ja det är ju roligt med besök även om det blir intensivt några timmar 😊. Här töar det och blåser så det blir rens Isfahan utanför 😁
Kim Meyer

2016-02-08 @ 10:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus