Kyrkis med Louie och middag hos svärmor...

Idag var det kyrkis, jag visste inte om jag skulle gå först, kollade med Göran och han sa att jag kunde gå men jag kände mig lite taskig som lämnade han här hemma med alla barnen själva, bara Jonna som inte var hemma då hon var den enda som var frisk nog att gå till skolan,
Det var ju meningen att Towe och Ninni skulle på dagis men de hade lite lite feber i morse (37,7 och 37,5 grader) så det kändes onödigt.
 
I alla fall så knatade jag och Louie iväg strax innan 11.00 och så var vi borta till strax efter 13.00, jag tog honom i bärsjalen innanför jackan, jätte mysigt och så skönt med en promenad.
Skönt att få komma iväg och bara umgås och prata lite, det var 2 andra som var där och så Karin säklart. Ena tjejejn är fortfarande gravid men hon sa att hon håller på att skola in sig ;P...
Den andra mammans son höll jag på att skrämma ihjäl när jag kom, han såg bara min jacka och var inte beredd på att någon skulle komma smygande genom den ingången vid köket så han såg helt skräckslagen ut! Det gick bra sen när vi visade att det bara var en jacka.
 
När vi kom hem igen fick jag veta att vi skulle äta middag hos svärmor, så ficken som jag för en gångs skull hade tagit fram i tid satte jag in i kylen så äter vi den i morgon istället :).
 
Hemma hängde jag tvätt, uppmuntrade några av flickorna när de skulle plocka i ordning på rummet som såg ut som ett bombnedslag, jag sorterade lite pennor och så sorterade vi ur några dockor som de inte leker så ofta med, de behövder ju inte ha så många att alla kan leka med 3 dockor var samtidigt...
 
Sen vid 15.00 tiden så fikade vi lite då alla hade ätit lunch tidigt och middagen skulle vi äta strax innan 18.00, hårdbrödsmörgås och mjölk och sen åt vi pepparkakorna som var kvar i en burk som redan var öppnad.
 
Theo var varit långhårig länge och jag har tänkt att jag måste klippa honom men det har inte riktigt blivit av, men nu gjorde jag slag i saken och kapade av det, tog Melvin och Göran också när jag ändå var i farten. Göran har lääänge velat att jag ska snagga honom ordenltigt, vi pratar 3mm på hela huvudet men jag har inte velat göra det... blir ju ingen riktig frisyr tycker jag men det är ju å andra sidan hans hår och jag har sagt flera ggr att jag kan göra det om han verkligen vill men då har han bara sagt att jag får göra som jag velat... men nu blev det kort, 6 mm och 3 mm i nacken och på sidorna, skillnaden syns egentligen inte så mycket men det var så han ville ha.
Skägget som han har på utväxt trimmade jag bara av utefter sidorna precis som sist och så muschen kortade vi till 3-4mm.
Casper som tjatat om att jag ska klippa honom har ångrat sig och ska spara ett tag till.
 
Jonna skulle iväh och spela fiol på trivselkvällen som hölls på Norsgården nu ikväll så hon fick äta lite rester innan hon skulle iväg, Lilly och Theo var också sugna så hon värmde lite åt dem också när hon ändå höll på.
 
När jag sen skjutsade iväg Jonna så passade jag på att springa in på affären och köpa lite mjölk och annat, sen hem och packa ur och se till att få på barnen kläder så vi kunde knata iväg till svärmor och äta, några av barnen gick lite i förväg under tiden som vi gjorde klar Lilly och Louie, Lilly åkte vagn och Louie i sjalen.
 
Barnen hade redan fått mat och satt och åt när vi kom, vi äter alltid i omgångar och oftast barnen först, de fick pommes och grillkorv eftersom vi skulle äta en soppa som vi vet att de inte gillar då den är lite stark och de har testat flera ggr.
 
Maten var som vanligt god och efteråt fick barnen glass, jag kände mig inte så sugen så tackade nej.
Louie satt i sjalen och sov hela tiden när vi var där, råkade spilla lite mat på hans lilla huvud gjorde jag också, tur den inte var för varm, han märkte ingenting.
 
 
Vi var hemma igen strax efter 20.00, barnen tog på pyjamas och borstade tänderna, Meja ville gärna fixa välling, Casper var snäll och eldade så jag kunde mata en hungrig Louie under tiden som pappan tog på Theo ny blöja och pyjamas. Allt går så mycket snabbare när man samarbetar och det är skönt att även barnen ser och förstår det.
 
Louie sover brevis mig här i sängen, satte på honom pyjamas när Göran nattade Lilly och Theo, sen fick han mera mat och somnade, jag har också krupit ner i sängen, vet inte om jag ska sova än men kanske är lättare till att jag lägger mig i tid om jag redan krupit ner!? ;P...
 
I morgon är det en del som står på schemat, tanken var att alla barn skulle duscha i morgon men eftersom jag klippte Melvin och Theo så duschade de efteråt och sen ville Meja duscha och Hilma hakade på... bara hälften kvar då i morgon.
Vi ska även städa inför helgen, skönast att göra det då så man hinner njuta av det.
 
Sen är det luskammardagar i hela landet 5-7 februari så allas hår ska gås igenom men det gör jag med glädje om det meför att vi slipper de små krypen, bra att alla gör det samma helg också och jag hoppas och vill tro att alla ska göra det men det finns väl säkert några här och där som av någon anledning inte gör det...?
 
Jaha, så var det med det, i morgon är en ny dag och på lördag får vi besök från Norge <3.
 
Puss å hej...
 
Mysbild från igår <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus