När det var dags att åka hem <3

I lördags eftermiddag var det ju dags för oss att få åka hem från BB, vi hade tid för att ta PKU-provet strax efter 16.00 och sen skulle pappan och två av systrarna komma och hämta oss.
 
Läkarkontrollen gjordes på förmiddagen och vår lille gosse fick klart godkänt, inga konstigheter alls och läkaren hade inget att anmärka på eller tillägga.
 
Klockan närmade sig 16.00, jag hade packat klart och satt och ammade honom, bra att vara mätt och belåten när man ska bli stucken. Gick ui i korridåren strax efter 16.00 men när sköterskan kom meddelade hon att hon inte hade tid direkt, något hade antagligen kommit emellan så jag fick äta middag först.
Man kan sga att det kom väl till pass då jag var rätt hungrig, jag trodde att de skämtade när jag gick och hämtade min lunchbricka, på en tallrik låg där tre ynka potatisbullar och inget annat... Till middagen serverades en stor portion fisk.
 
I alla fall så kom Göran, Jonna och Lilly, Lilly sa inte ett ord och kikade på Lillebror lite halvt men såg verkligen ut som ett frågetecken! Ny miljö, där hittar man plötsligt sin mamma och någon liten varelse som hon aldrig sett förut... kan förstå hennes reaktion.
Provet togs, vi pratade lite med våra fina rumskamrater medan vi ammade ytterligare några gånger och klädde på bebis.
 
 
 
Jag hade sagt åt Göran att han MÅSTE ta med en napp, bra att ha utifall eftersom han velat äta eller tutta på mitt finger typ hela tiden på BB, jag har i första hand alltid erbjudit bröstet men korta stunder då jag inte haft möjlighet eller när han nyss ätit mycket så fick han snutta på lillfingret.
 
Vi sa hej då och knatade till bilen, åkte förbi donken så de andra fick något i magen, jag köpte en muffins och en juice, sen for vi vidare (åt i bilen).
Nästa stopp blev i Svenstavik på Ica för att köpa med mat till de övriga som väntade hemma, Billys panpizza fick det bli, sen ett snabbt stopp hso fam Nilsson, Göran hade blivit tillfrågad att köpa dricka tror jag...
Vi hann inte ens ut ur Svenstavik innan vi fick stanna igen, utanför Dollar för då ville lillebror ha mat! Bara att stanna och göra som han ville, men sen kunde vi äntligen åka hela vägen hem!
 
När vi kom in var alla lugna, Ninni ville snabbt fram och kika på lillebror och Theo med, han som verkligen hade varit nyfiken på vad en lillebror kunde vara :).
Han sa ifrån åt alla som gick för nära honom där han satt i bilstolen.
 
Vi satte honom på bordet i köket och sen började vi värma pizzor, klockan var redan mycket och barnen behövde komma isäng då de var trötta, vi också för den delen...
 
Alla ville hålla honom men jag sa bara att vi spar på det till en annan dag och det accepterades utan protester! Alla har förresten fortfarande inte fått hålla honom men såklart klappat och snusat, men snart så har alla fått chansen, känns inte som att det är någon mening att ha bråttom med att han ska få gå laget runt och att det ska hållas en snabb sväng för att alla ska hinna... bättre att alla får en egen lite längre och mysigare stund i lugn och ro.
 
Allt flöt i alla fall på bra och han verkar trivas bra här hemma hos oss, han äter, sover och skiter precis som bebisar i största allmänhet gör <3.
 
Tankarna på namn har funnits ända sen han kom ut men vi började inte prata så mycket om det förrän senare denna kväll då brnen lagt sig... några förslag dök upp men vi bestämde inget utan funderade vidare dagen efter.
Jag gjorde kväll rätt tidigt, bäddade ner mig och bebis någon gång mellan 22.00-23.00 tiden, somnade inte direkt och blev väckt några ggr av Lilly som Göran var snäll och tog, jag klev upp en av gångerna då jag ändå behövde kissa.
 
Det var i alla fall skönt att komma hem även om det alltid brukar innebära lite kaos, denna gång var det gansla lugnt förutom att alla var ganska trötta, speciellt pappan som inte fått eller vågat sova riktigt dessa nätter + att Lilly varit tussig.
Tålamodet prövades såklart men det gick finfint.
Påminde även barnen om att inte pussa så mycket på honom i ansiktet och på munnen då hälften av alla är hesa, hostiga och har ont i halsen.
 
(Ber om ursäkt för eventuella stavfel, har inget rättstavningsprogram som snabbtbedömmer om man slarvat och orkar inte läsa igenom hela texten innan publicering... )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus