Sjukstugan fortsätter fortfarande!!!...

Vi är fortfarande sjuka... Towe, Ninni, Theo och Lilly snorar och hostar, T & L har ju varit snuviga från och till ganska länge... Jag ringde till dagis redan i måndags och talade om att de blir hemma denna vecka.
Om man ska se det positiva med att de är snuviga ofta är ju att de bygger upp sitt immunförsvar ordentligt, kan märka det på de äldre som inte är sjuka lika ofta och smittas inte lika lätt som de yngre som inte hunnit bygga lika länge.
 
Igår var det tisdag, jag tvättade och plockade lite, bytte klädstorlek till Louie, från 56 till 62, ska även ta tag i och göra en storrensning även i min garderob! Jag har gjort det många gånger förut men behäller alltid mer än jag behöver, har lite stvårt att skiljas från saker och ting och är ganska anti att kasta saker/kläder som är hela och fortfarande fina, då vill jag hellre ge dem till någon.
 
I förrgår (måndag) rensade vi i köksskåpen, samma sak där, vill inte slänga... Det var en hel hög med grejer som Tina gärna ville ha och det känns skönt för då slipper jag må dåligt.
Lade ut grejerna på en skänkes-annons och de saker som är kvar är sånt som inte skulle göra så jätte ont att kasta i alla fall, det skulle vara de 9 äppeltallrikarna och tillhörande assietterna då...
 
Ikväll hade barnen avslutning och uppvisning med kulturskolan, klass F-3 hade uppvisning och Jonnas klass hade tagit på sig att sälja fika för att få in lite extra pengar till klasskassan.
Meja var en fin prinsessa, Hilma också och Melvin han var självaste Romeo i pläsen "Romeo och Julia", fast om han själv hade fått välja hade han helst velat vara Julia ;P.
 
I morgon ska Louie på sitt första läkarbesök näst efter det på BB, ska även passa på att be om en tid för Meja och Melvin så de får kolla synen, Melvin berättade igår att han får ont i huvudet när han läser och att han tycker att bokstäverna flyter ihop och då läser fel.
 
Övriga tankar och funderingar är; Jag känner att vårt hus börjar bli lite litet, känner för att göra om och försöka få till bättre lösningar på saker och ting men jag tror inte det kan bli bättre än som vi har det nu, i alla fall inte här... Kommer vi någonsin att kunna flytta? Eller kommer vi att bo kvar i det här huset resten av vårt liv!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus