-30 grader kallt!

I morse var det -28 när vi klev upp, varmt och skönt inne så det gick ingen nöd på oss.
Vi åt frukost och plockade undan lite, barnen som fick sina "Top model" grejer som de beställt och köpt för sina julklappspengar kom igår så de satt och pysslade med lite av varje.
 
 
Theo ville krypa ner under täcket och se film, förstår jag då han redan hållt igång flera timmar. Lilly däremot sov länge trots Theos oliv när han bland annat åkte runt på sin "Bobbycar".
 
Casper var snäll och hämtade lådan med bebiskläder ute i lagårn åt mig, gick inte igenom den idag men skönt att ha den inne, ska nog ta tag i det i morgon samt skriva en packlista.
 
Egentlingen skulle väl detta vara en innedag pga kylan men fram på eftermiddagen så tog jag med mig Lilly och åkte upp till Klövsjö och hälsade på Theresa en sväng, hade en skötbädd och några par stickor som jag köpt av henne och behövde hämta.
 
 
Det var skönt att komma ut en sväng, mindre skönt att bilen liksom aldrig hann bli varm... -30 grader var det där uppe om inte mer...
 
Vi stannade inte så länge utan åkte ganska snart hem igen, hem och lagade middag som blev ganska sen men det gjorde mindre.
 
Göran nattade Lily och Theo och jag hade fått lite extra inspiration och tänkte att ni ska jag ta tag i att sy ett fodral till alla stickor, har tänkt det ett tag nu men behöver liksom kika lite på nätet efter inspiration och sen fundera några vändor innan jag bestämt mig för vilken modell jag vill göra och hur...
Jag plockade fram tyg, googlade lite, räknade och jämförde och sen satte jag igång.
Pillrigt var det och det behövdes en viss noggranhet, resultatet blev faktiskt bra så när som på lite skavanker, att snöret kom för högt upp och att jag och kantband inte riktigt kommer överens... men funktionen är kanon och det är ju det i detta fall som är huvudsaken.
 
 
 
Har en hel del andra stickor också, såna vanliga lång och även strumpstickor i metall men dessa har jag lagt bort, gillar inte att sticka med dem, mina nya kolfiberstickor och de i trä är mycket, mycket bättre! De är inte alls lika tunga, de glider inte ur lika lätt och framför allt så blir man inte svettig om händerna så att garnet gnekar ;P
 
Klockan är nu rätt mycket, hade tänkt lägga mig innan 00.00 men Theo har vaknat flera gånger + att stickfodralet tog sin tid... men nu ska jag bara skriva klart, äta något litet, borta tänderna och sen lägga mig.
 
Puss å hej... förresten, temperaturen ute är "bara" -23 nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus