Besök hos barnmorskan & lite garn...

Igår hade vi en heldag framför oss, eller egentligen inte men ändå på något sätt.
Vi lämnade barnen på dagis vid 09.00, sen åkte vi till Svenstavik direkt, egentligen skulle jag inte ha träff med barnmorskan förrän 11.30 men då åkte vi och hälsade på fam Nilsson en sväng innan, varför sitta hemma och vänta på att tiden ska gå!?
Vi köpte med oss både lite fika och lunch :)
 
Semlor köpte jag men de var inte speciellt goda, torra och för mycket mandelmassa, en stor klick i mitten... men de gick helt klart att äta, köpte några winerbröd också eftersom Jonna inte gillar semlor. 
Jonna är snorig och har ont i halen så hon är hemma från skolan denna vecka, men har ändå ingen feber så hon är inte sängliggande.
 
Jonna ville gärna följa till barnmorskan och eftersom det var lagom vid Lillys sovtid och hon inte redan sovit i bilen så tog vi med henne i vagnen, hon somnade ganska snabbt och sov sig igenom hela besöket, vägen hem och sen ca 1 timma till.
När vi kom tillbaka till Nilssons så åt vi lunch innan vi skulle iväg på möte.
 
Innan vi åkte hem så gick jag in på "Tyg & Garn" för att handla för min fina julklapp som jag fick av snälla, fina Angelica (och Robert).
Det var lite jobbigt med min beslutsångest men till slut så blev det en hel hög med garnet Raggi + ett litet nystan med Tilda.
 
Barnen vill ha stickade vantar och det ska jag nog kunna fixa :)

Svärmor var snäll och hämtade barnen på dagis, skolbarnen kom hem samtidigt som Casper som hade nyckel, han hade börjat köra in ved när vi kom hem. Göran stannade ute och hjälpte honom under tiden som jag gick in och började med middagen. Fick hjälp av både Hilma och Ninni, tur det var passande mat att laga när de så gärna vill hjälpa till, fiskpinnar och potatismos.
Hilma fick lägga upp alla 60 fiskpinnar på plåtarna, lättast att tillaga dem i ugnen när det är så många, sen ville hon så gärna göra remouladsåsen, Ninni var rätt nöjd med att få hjälpa till med moset, hon var fullt upptagen med att kika på tårtor på sin platta innan.
Godast är det ju med hemgjord mos men nu hade vi faktiskt ett paket med pulvermos i skåpet och ingen potatis hemma, 1 kg med frysta grönsaker (ärter, majs och paprika) kokade vi upp och hade till också.
 
När vi ätit klart så var klockan redan läggdags för barnen, det togs på pyjamas, borstades tänder, plockades undan i köket och sen nattades barnen.
 
Senare på kvällen kom vi på att vi kanske skulle ha varit och handlat idag (torsdag) så vi satte och och planerade en matlista och skrev sedan en rätt så lång handlingslista. När det var klart så åt jag någon smörgås innan vi kröp i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus