Bio, latmiddag och städning...

Vid 15.30 idag tog Göran med sig Jonna och åkte till stan för att gå på bio, hon fick biobiljetter i julklapp och ville gärna gå en gång med mig och en gång med Göran, får väl se om hon hinner gå med mig annars så får väl någon annan följa med.
De passade även på att lämna av Melvin hon kompis, lite sent egentligen men de hann ju leka några timmar i alla fall.
I samma veva gick även Meja och Hilma till kompisar.
 
Vi andra tog det bara lugnt, jag har tvättat 5 maskiner idag, inte proppfulla men ändå skönt att få bort lite innan det blir överfullt, bättre att köra någon halvfull maskin då istället tycker jag. Den sista var handdukar och de ska snart in i tumlaren.
 
Jag hade ingen lust att ställa mig och laga någon jätte avancerad middag idag när inte alla var hemma (Casper, Jonna, Melvin och Göran saknades), de åt mellis ganska sent så middagen hade vi ingen brådska med så den satte jag igång med vid 17.00 tiden. Det fick bli "Krabbelurer" en sorts tjocka plättar som smakar som fattiga riddare och påminner om amerikanska pannkakor, till det åt vi även hårdbröd.
Meja var jätte duktig och hjälpte frivilligt till att bre smörgåsar till syskonen under tiden som jag stekte klart och sen satte mig för att äta.
Hilma ville gärna hjälpa mig att duka av och torka bordet, Theo tog trasan av henne för han ville också torka, efter en stund var jag tvungen att ta fram en till så att Hilma kunde torka klart då Theo skulle torka av sin stol också ;P.
 
Meja borstade tänderna på de andra under tiden som jag plockade klart i köket, också på eget initiativ, kansk einte det blir helt hundra men om det bara är ibland så gör det ju inget.
Sen tog jag på ny blöja och pyjamas på både Lilly och Theo innan jag åkte iväg en snabbis för att hämta Melvin. Jag ringde innan så att han kunde klä på sig och göra sig klar tills jag kom.
 
Det var Ninnis tur att välja film och allt sånt var ju klart när jag kom hem så det var bara att stoppa de större barnen i säng innan jag satte mig för att natta de små.
 
Efter att jag plockat klart i köket tidigare så tog jag även torrmoppen och drog av golven, hade en tanke om att ev städa idag men det blev liksom inte och jag hade inte tänkt det heller men kände sen efter middagen att det kanske var lika så bra. Tog även golven med blötmoppen i båda lekrummen innan jag hämtade Melvin så att de rummen var klara till nattningen.
När alla sen lagt sig och Theo och Lilly sov så kunde jag i lugn och ro ta resterande golv och badrummet, så nu är det nystädat :). Eldade gick jag ner och gjorde innan jag tog badrummet.
Hann precis sätta mig i soffan och lägga upp benen en stund innan Göran, Casper och Jonna kom hem.
 
Slöade lite på facebook innan jag gjorde lite fika och nu när jag skrivit klart ska jag borsta mina tänder och sen lägga mig... har ganska så ont i höftrena ikväll, haft lite hela dagen men det blev ju inte till det bättre efter städningen...
 
I morgon är det Lördag och man kan ju alltid hoppas på sovmorgon, men är ganska beredd på tidig morgon som vanligt...
 
Puss och god natt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus