Biomys idag igen...

Idag fick vi faktiskt sovmorgon ända till kl 07.00 när Lilly vaknade sen dröjde det ytterligare en stund innan de andra kom upp en efter en.
Göran som somnade ganska snabbt igår på sängen men kläderna på (bara shorts och t-shirt) var ganska utvilad och underhöll barnen med musikvideor som han spelade på tv:n från sin telefon och jag slumrade vidare till och från.
 
Jag klev upp vid 09.00 och fixade gröt till Lilly samt ny blöja och kläder på både henne och Theo, under tiden som gröten svalnade så gav jag Theo en krabbelur som var kvar sen igår, den snodde Lilly av honom så han fick en ny :). Lilly åt inte speciellt mycket av sin igår men idag var de tydligen jättegoda!
 

Barnen hämtade målar/pysselböcker och satte sig i köket, Göran kom så småningom upp, han hade somnat om och vi försökte komma överens om vad vi skulle äta till frukost... klockan hade ju tickat på och var redan 11.00 och då kändes lunch som ett bättre alternativ.
I vilket fall så behövdes det handlas lite mjölk och annat så jag och Casper åkte på affären och Göran fixade med lunch, pyttipanna blev det.
 
Igår kväll när jag hämtade Melvin hon kompis så var det -25 grader ute, någon timma senare var det ca -15 och i morse endast -4 grader! Så efter lunchen så klädde vi på oss och gick ut, Theo som verkligen längtat efter att få gå ut och leka med sina traktorer!
Jag och Jonna var de som sist gick ut då vi plockade undan leksaker som Theo och Lilly röjt bland på morgonen, för under lunchen bestämdes att jag och Jonna skulle åka till stan och gå på bio idag.
Det är ju ganska bra på helgerna att det går filmer redan klockan 11.00 (ca) och sen även runt 16.00... den vi skulle se (fanns inte så många att välja på) "En man som heter Ove" började 15.45 så vi åkte härifrån strax innan 14.00.
 
Det var snörök hela vägen till stan + att det snöade ganska bra också... så lite längre tid tog det men vi var ändå inne i god tid... trodde vi... men det fanns ju typ inga parkeringsplatser och det var ganska mycket snö och oskottat överallt i princip, men till slut hittade vi en plats under Frösöbron.
Blev en bit att gå men det gör ju inget tänkte jag... glömde bort hur stel jag blev efter att ha suttit och kört bil och hur tungt det blir att gå snabbt med stora magen! Det gick sååå segt, jag tog Jonna i armen så hon kunde hjälpa till att dra mig framåt, var som spärrar i benen så jag kunde bara ta korta steg.
I uppförsbackarna fick hon gå bakom och hålla sina händer ovanför min rumpa och putta på!!! Låter helt sjukt men det gick mycket fortare, så fort hon släppte så kändes det som att min fart halverades! Vi skrattade och flåsade båda två men fram kom vi.
När vi väl var framme och skulle köpa biljetter (typ några minuter innan filmen började) så var den slutsåld! Så snopet... men den skulle gå igen vid 18.30 så då vände vi bara på steken, äta först och bio sen istället för tvärt om.
 
Vi köpte biljetter, fanns bara två lediga platser kvar längst fram, sen fanns det enstaka singelplatser men då skulle vi inte få sitta brevid varandra.
Sen gick vi i några affärer och kikade lite innan de stängde vid 16.00, in på Coop (på Mittpunkten) och köpte lite dricka och tilltugg innan vi sen styrde stegen mot Asian Wok där vi skulle äta.
Vi var ju där strax innan 16.30 så vi hade god tid på oss, åt buffe, pratade, de bjöd på friterad kyckling och sen klämde vi i oss lite efterrätt innan vi vid 18.00 betalade och gick tillbaka mot bion där det för övrigt var massor av folk.
 
 
 
Vi visade biljetterna och satte oss ganska direkt, gör ju inget om vi fick vänta i salongen lika gärna som där uppe i entren. Jag hade glömt ladda mobilen innan vi åkte hemifrån och nu var det bara några ynka % kvar så jag chansade och gick för att fråga personalen om någon ev hade en laddare och sånt tur jag hade, en tjej hade sin laddare med och jag fick lov att ladda min telefon i kassan när vi såg filmen. Kändes väldigt skönt att veta att man har batteri i telefonen när man ska åka så pass alångt hem sen.
 
Filmen var bra, både rolig och rörande så vi var båda nöjda när vi hade hämtat ut min telefon och börjat gå mot bilen. Det var roligt att se alla blandade åldrar på folket som gick för att se filmen, skulle tippa på att medelåldern låg på 35-45 år, några yngre men flera som var äldre.

På vägen till bilen gick jag och Jonna armkrok i backen ner mot torget, längst ner i svängen halkade jag till lite lite men det räckte för att jag plötsligt skulle stå på knä. Halkade till mitt i en mening och både Jonna och jag skrattade massor medan jag klev upp, borstade av mig snön och gick vidare 😂
 
Nu är vi hemma sen ca 2 timmar, jonna lade sig direkt och jag har suttit och slöat en stund innan jag plockade med lite disk i köket, lämnade all disk efter lunchen innan vi åkte så de hade inte hunnit köra igång middagsdisken efter.
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova, kanske kolla fb en sista sväng, men i alla fall inte sitta uppe.
 
Jonna var mycket nöjd med dagen/kvällen och det känns ju som det viktigaste <3, vi hade det riktigt mysigt och roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus