Söndag, filmmys och drömmar...

Barnen var fulla av energi när de vaknade i morse, de satt och höll låda här i soffan en stund men var sen smarta nog att gå in till lekrummet och leka/pyssla/rita där istället.
Lilly vaknade vid 07.00 väldigt pigg och nöjd, jagsjälv fick sova lite bättre i natt, lade mig lite tidigare men både Lilly och Theo vaknade så när båda somnat igen var klockan 04.00... men sen var det ju i alla fall 3 timmars sömn jag fick efter det.
 
Vi åt ingen frukost utan gick direkt på frunch idag och rensade kylskåpet på rester, skönt att inte behöva slänga, oftast när det blir rester här så räcker det ju inte för en måltid till alla... konstigt va!? ;P
 
När Lilly skulle sova så kollade vi på film och barnen fick smaska på godiset de hade kvar sen igår, Theo som inte fick något igår fick sitt idag och han var nöjd så länge det inte tog slut... när det var slut fick han nappen och sitta i donkeyn. Han har lite svårt att sitta stila när alternativet att springa runt finns men har inga problem och protesterar inte om han får sitta fastspänd i vagnen och kika på film.
 
Efter film så blev det lek, idag hade vi kunnat vara ute men det såg vi först när det var dags att laga middag, i morse var det -20 och sen steg det till -16 men vid middagstid var det endast -4 grader så det har endlat väldigt.
 
I morgon är det skola igen, alla utom Theo, Ninni och Towe fick sig en dusch ikväll, resterande vile bada i morgon. Hilma som inte ska på skolan i morgon hade också kunnat vänta men hon fick erbjudandet att duscha med Jonna och det ville hon.
 
Var tänkt att vi skulle se över skidutrustningen i helgen men det blev inte av att jag hämtade lådan med pjäxor där ute, skidor vet vi ju vilka vi har och vi har nog pjäxor i de flesta storlekar vid det här laget så det är nog bara att plocka fram när det är dags.
 
Vid middagen satt vi och fantiserade om hur vi skulle/ville göra om vi vann en massa pengar, alltid lika roligt at höra och jämföra allas önskningar, de minsta hade redan gått från bordet men Jonna, Casper och Melvin lyssnade spännt på de olika förslagen och alternativen samtidigt som de kom med egna förslag. Det roliga var att de inte bara tänkte på sig själva och vad just de ville ha och göra utan alla planerades in, ett varsitt rum vore en stor dröm konstaterades. Drömmar måste man ha och vi har rätt många!
Att inte veta hur det ser ut för oss om några år är lite smått jobbigt på ett vis, ingen av oss är nog så säkra på att vi vill bo kvar här egentligen, vi saknar så mycket och speciellt barnen... men som det ser ut nu så sitter vi fast!
Ska klura och kika runt lite efter eventuella lösningar och vad som krävs, kanske det finns tips och hjälp att få?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus