Casper 15 år!!! Syskonkärlek och drag som går igen <3

 
Igår kl 14.43 var det exakt 15 år sen som jag fick upp 3120g fulständig kärlek i form av en bebis på mitt bröst och blev mamma för första gången! kan fortfarande minnas och komma ihåg hur overkligt det kändes och hur hans klibbiga sladdriga ben landadde på min ännu sladdigare mage när de lyfte upp honom på mig <3
 
Sorry för dåliga bilder men att ta kort på kort i dunklet på kvällen med en stark lampa blir aldrig bra...
 
Bara några timmar gammal, håller de alldra första bilderna för mig själv då mitt ena bröst är med och vid det här laget vet man ju att det kan vara stötande...
 
Första badet hemma i handfatet hos farmor, 2-3 dygn gammal.
 
Badar med mamma, ca 6 månader gammal, inte alls lilt Theo och Louie ;P
 
Lånar pappas halsband
 
Närmare året, lärde sig att gå vid 10,5 månader ca
 
Casper var en lugn och snäll bebis, tog 3 dygn innan vi hörde honom låta sen han skrek då han kom ut, han lärde sig så småningom prata och sen dess pratar han jämt!
 
Efter sommaren börjar han sitt sista år i grundskolan och sen är det bara gymnasiet kvar och där någonstans kommer han att bli vuxen, skaffa körkort, stadigt förhållande (kanske) och som han sopntant sa härom veckan så kommer han troligtvis ha barn när han är 20 år och det innebär att jag kommer att vara farmor!
 
Tina och barnen kom för att fira honom, de kommer allt som oftast hit när barnen fyller år men det är lite olika hur mycket hon får träffa självaste födelsedagsbarnet ;P... Casper var rätt rastlös, och är det ofta, han var ute och cyklade i omgångar men kom in då och då, hälsade på Tina, pratade lite och kramade sedan hej då när de åkte. De andra barnen kanske hon egentligen inte pratar med så mycket mer heller då de har fullt upp med att leka även om hon kanske ser dem.
Jag hade bakat två misslyckade kladdkakor, som ändå gick åt som smör i solsken och så en kardemummakaka som inte heller blev helt lyckad men var ändå god, den var lite undergräddad och kladdig.
 
Idag när Göran slutat jobba (12.30) behövde vi åka in till stan och lämna in min "banantelefon" som råkat ut för en olycka och då tog jag tillfället i akt och chansade på att vi kanske kunde få lite barnvakt till de flesta av barnen så vi kunde få åka själva i lite mer lugn och ro...! Susanne var ledig och tog Theo och Melvin och Gittan hade inga planer för dagen och tog Hilma, Towe, Ninni och Lilly, så snällt! Jonna var med kompisa och Meja följde med Tina hem igår, så det blev jag, Göran Casper och Louie som åkte.
 
Jag testade ågra byxor och kikade efter ett grönt nagellack men hittade inget av det, byxorna ska jag fundera på ett tag, de kändes inte helt rätt.
Casper däremot hittade ett par skor, ett par byxor/jeans och en t-shirt.
Vi var även in på Lekis och fixade presenter till Theo som är näste man att fylla år!
Vi stannade i Brunflo på Sibylla och åt middag innan vi åkte hem, och sen när vi ändå tankade i Svenstavik så köpte vi en varsin glass också.
 
Det hade gått bra med barnen på båda ställen, de hade fikat, badat, ätit middag och fikat lite till, vi var hemma strax efter 20.00 och de tog inte alls länge för dem att somna när de lade sig i sina sängar drygt en timma senare, så nu sover alla utom Casper.
 
Det har varit kanonväder hela dagen och jag hoppas att det blir lika fint i morgon!
 
Theo har börjat komma till oss tidigt om morgnarna och somnar gärna om i vår säng, i natt när han kom fick han knappt plats men jag klämde ihop mig på sidan och låg och höll om honom på kanten, hade jag släppt så hade han ramlat ner, Louie hade jag tätt emot ryggen.
När Göran klivit upp lade jag Theo på den lediga platsen och så sov vi en stund till.
Men natten till igår kom han innan Louie så då fanns det bättre plats och det här är så sött <3
 
Jag klev upp när Göran kom med Lilly innan han skulle gå till jobbet och dessa två låg kvar och sov en bra stund till <3
Precis innan jag tog bilden så låt Theo vänd mot Louie och häll armen om honom.

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Underbart :).
Min son fyller 12 snart, på ett vis fattar jag nog inte att han börjar sexan snart för det känns konstigt. Jag gick ju själv nyss i sexan. När jag tänker på att om 4 år kommer han börja gymnasiet blir det ännu märkligare. Jag var ju nyss i samma ålder, jag var 20 när han föddes ;). Så stämmer ju kanske inte direkt men det känns konstigt ändå hur tiden går så fort och hur ens barn blir vuxen så snabbt. Åren går verkligen eller hur?

Svar: Ja innan man får barn förstår man inte varför alla tjatar om att åren går så fort men nu förstår men precis varför.Jag var 17 år när han föddes och min man var 19 år.
Jag har börjat fundera lite på framtiden och det är med lite skräckblandad förtjusning som jag funderar på barnbarn, visst vill jag självklart ha barnbarn men frågan är ju bara hur många det kommer att bli!? :)
Kim Meyer

2016-07-21 @ 21:49:39
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus