En god natts sömn...

Idag har jag inte ens klätt på mig, bara sprungit runt i en stor t-shirt och trosor, tur att ingen kom på spontanbesök eller att barnen inte fick besök av några kompisar, fast då hade det iofs bara varit att klä på sig.
 
I alla fall så har alla barn sovit bra i natt, Louie vaknade inte förrän vid 07.00 tiden, kanske lite senare och sen kom Theo strax före 08.00 tror jag att det var.
 
Frukost någon gång vid 09.30 kanske och sen har alla fått roa sig med vad de velat och för många blev det sina paddor/plattor, vi har inte låtit dem ha tillgång till dem nu när det varit fint väder så de har nog saknat att slappa och med dagens ynka +15 grader och regn så passade det ju hur bra som helst!
 
Vi åt potatisbullar och bacon vid 14.30 ungefär och så kändes det överflödigt med middag så jag tog fram en limpa till kvällsfika.
 
Jag hann sitta ner en liten stund när Louie sov, satt mellan Theo och Lilly, den förstnämnda sparkades då och då (som han omedvetet gör, trycker med fötterna på en) och den andra klättrade fram och tillbaka över och bakom mig... i alla fall lyckades jag på något vid få klart en liten kofta som jag gjorde på prov, en som jag såg en "tutorial" av på youtube i förrgår natt när jag satt uppe med Lilly.
Den blev ganska bra och barnen vart i alla fall nöjda som fick något rosa, fint och nytt till dockan.
 
 
Jag ska försöka leta mönster eller annars finula ut antal maskor och varv för en liknande fast med långa ärmar till en riktig bebis, så småningom kanske jag ger mig på att sticka något till Lilly ;P, eller de andra flickorna.
 
Göran har jobbat hela långa dagen förutom de två timmars långa rasten medllan 14.00-16.00 som han hade
Jag har hunnit tvätta och hängt en maskin med tvätt och sen slängde jag ihop lite bröd i en långpanna som fick jäsa under eftermiddagen, får nog bli frukost i morgon.
 
De större barnen ville gärna bada på eftermiddagen/kvällen och jag hade ingen större lust att släpa med de små ut, speciellt inte Theo och Lilly som han gnällt mest hela dagen... Casper och Jonna fick ta med sig Meja, Melvin och Hilma en liten stund till badet, de cyklade.
Första gången som jag släpper iväg dem själv men jag litar på att de klarar av det, jag har ju varit med så många gånger nu och dessa sköter sig själva i princip och det har gått galant.
De kom i alla fall hem helskinnade när jag höll på att göra klart de minsta för sängen, de fick fika medan de andra badade och sen ficxade jag fika till de större när de mindre låg i sina sängar och kikade på film.
 
Oj va tjatigt det blev... men mycket mer än så har vi inte hunnit idag och det var alldeles tillräckligt.
Jag och Casper kikade på en film som vi startade strax innan 21.00, "The Illusionist" och den var faktiskt bra.
 
I morgon är det måndag igen, Casper påbörjar sin andra vecka med jobb och Göran är ledig innan han sen jobbar 3 dagar igen för att sen vara ledig i helgen.
 
Som sagt inte så pjåkigt för att vara första gånden och dessutom utan något riktigt mönster...

Kommentarer
Postat av: Jennie Östman

Söt tröja till dockan! Klart du ska testa att göra någon större.
Fick klar min första tröja någonsin typ i maj och nu är jag fast😀

Svar: Men va roligt!!! Då kanske du har några fina tips och mönster till mig? Något som är lätt att börja med 😊. Jag finns på mail, insta och fb, vilket föredrar du?
Kim Meyer

2016-08-01 @ 08:52:54
URL: http://jenniebenni.blogg.se/
Postat av: Jennie Östman

Vi kör med chatten på fb😀

Svar: Toppen 🙂
Kim Meyer

2016-08-01 @ 22:52:42
URL: http://jenniebenni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus