En lördag...

Göran klev upp närmare 06.30 och sen började han jobba 07.30... Jag låg kvar och mös med Louie tills strax efter 08.00 eller ja ungefär, minns inte riktigt. 
Satte mig och stickade lite i soffan, Lilly skulle absolut sitta nära innan det blev dags att gå till köket och fixa frukost. 
Jag kokade mannagrynsgröt och under tiden åt en hungrig Lilly 3 limpmackor, vet att hon inte är så förtjust i just mannagrynsgröt så det gjorde ju inget. 

Några timmar senare fick vi besök av gammelmoster Hjördis och hon hade med sig min morfar som hade kommit för att hälsa på henne precis innan hon skulle åka. Verkligen jätte roligt att han följde med 💕. 

Göran hann hem på en kort lunch och en lite längre rast under dagen och så slutade han 16.30. 

Vi fick även besök av kusin Mikaela som ville klippa sig innan de åker till Skåne, Mellie och Matte var också med och farbror Ulrik som körde dem. 

Middagen blev väldigt sen men det gjorde inte så nuför, barnen hade ätit både glass, chips och några godisar under eftermiddagen. 

Efter frukosten skickade jag förresten iväg Jonna och Meja till affären, de tog även med sig Theo i vagnen. De handlade mjölk, fil, smör och ägg och som bonus fick de plocka lite godis, 10 sorter och 10 bitar av varje sort, ganska lagom med 10 godisar var tänkte jag och det var faktiskt ingen som klagade!

Barnen somnade mer eller mindre utan problem idag, inte lika mycket stök som vissa andra kvällar. 
Melvin fick även rensat sin gädda med hjälp av Tony... Som han har tjatat om gäddan idag, han ville så gärna skära upp matsäcken på den för att se vad den hade ätit... Hur det fick med den saken glömde jag fråga men får göra det i morgon. 

Nu är klockan strax midnatt och det är dags att sova. 

Natti natt ❤️

Snapchat med Ninni 😂😂😂❤️😘

Meja skär grönsaker, kanske får bättre med en peruk på huvudet !? 👍🏻😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus