Korvgrillning och 2 barn till Sthlm och moster Gittan...

Igår åkte Jonna och Melvin till stora staden Stockholm tillsammans med gammemoster Gittan, jag skjutsade dem till Ytterhogdal där de klev på bussen till Ljusdal och när de kom fram fanns Gittan där och tog emot dem innan de någon timma senare tog tåget mot huvudstaden.
Melvin var full av känslor, spänd och förväntansfull, Jonna har ju åkt dit tidigare så hon var inte så nervös men säkert förväntansfull.
 
Idag vaknade Lilly klockan 06.06 (kikade på klockan just då) och sen var det full fart på både henne och Theo som vaknade bara en stund senare då hon var så arg och skrek.
 
Efter frukost satt barnen och ritade en stund och sen vid 11.00 klädde vi på oss och gick ut.
Jag var den som fick på mig mina kläder sist som vanligt men det gjorde inte så mycket eftersom jag skulle få ut både mig, Lilly och Louie samtidigt, de båda somnade i vagnen när jag tog på mig ytterkläderna.
Jag tog med mig dem i vagnen och knallade till affären för att klpa korv och bröd, när jag kom tillbaka hade Göran hunnit skotta bort all snö och barnen var i full gång med att åka madrass på alla snöhögar som nu blivit mycket större.
 
Jag gjorde upp en liten brasa en bit utanför vedboden innan jag gick in och plockade ihop lite saft, muggar, ketchup och annat i en korg som jag sen tog med mig ut.
Theo fick en banan i väntan på korvgrillningen, Lilly vaknade ganska precis då och ville också ha en banan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter några timmar ute så blev vi så småningom lite frusna trots att det knappt var några kallgrader, solen såg vi knappt då den tyvärr döljdes av en grå himmel men några små strålar trängde fram genom molnen på slutet.
 
Jag hade även köpt punchrullar och delicatobollar som jag hade tänkt att vi skulle fika ute men vi åt dem när vi kommit in istället, tillsammans med ett stort glas mjölk och ett gäng pepparkakor.
 
eftersom vi grillade korv ganska sent och sen fikade efter det så fick det bli en sen middag med något så enkelt som nudlar och en smörgås.
 
Theo och Lilly somnade jätte snabbt ikväll och de andra barnen somnade också snabbt efter att de sett en film, annars brukar de ligga och prata en stund också efteråt men det blev tyst direkt.
 
Ja nästan tyst, allt som hörts är Ninnis hosta som bara blev värre och värre så jag var nyss dit och övertalade henne om att ta hostmedicin, hon sov när jag kom in men egentligen bara halvt då hon hela tiden blivit störd av hostan.
 
I morgon ska vi ut och åka en liten sväng, ja om jag får tag på sotaren vill säga så att vi kan antingen ändra tiden eller dag då han ska komma i morgon någon gång mellan 11.30-15.30...
 
Låter som att Ninni snart hostar så hon kräks... nu kräktes hon...

Kommentarer
Postat av: åsa

Åh va mysigt <3 Gäller att ta vara på dagarna.
Kram Åsa

2016-03-11 @ 08:50:14
URL: http://blogg.loppi.se/trepojkarochentjej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus