Besök och uppvisning på skolan...

Idag var det planerat att Tina skulle komma och klippa sig, det var nästan ett år sen hon skulle ha kommit men det har varit fullt upp med allt och när vi träffas tillsammans med alla barnen så är det inget vi har prioriterat...
Men idag blev det äntligen av och hon hade vår fina tremänning Annika med sig, hon och hennes två små troll och den yngsta är så väldigt lik min mormors ena syster Hjördis som i sin tur är syster mer Gertrud som var (hon finns inte längre i livet) Annikas farmor.
 
Efter frukost så borstades det tänder och kläddes på kläder och sen skulle jag bara städa av i badrummet lite grann men det slutade med att jag städade hela badrummet och skurade alla golv, skönt att ha det gjort, hade planerat att göra det i morgon annars.
Göran lämnade barnen på dagis och sen åkte han till Svenstavik lite tidigare för att hälsa på sin bästaste vän Robert innan han skulle på möte, jag och Lilly
 
bakade en kardemummakaka.
 
Barnen lekte med Lilly en stund när de kom, sen fikade vi och klippte och sen hade flera timmar gått och det var dags för dem att vända hem igen, Tina skulle hämta sina små på dagis vid 14.00.
 
Göran väntade kvar i Svensta tills att Casper slutade, när de kom hem åt vi fiskgratäng och sen åkte jag, Jonna, Meja, Melvin, Hilma och Louie till skolan för att kika på när klass F-1 visade upp vad de lärt sig om och skapat av sträp, de har arbetat med naturen och återvinning i några veckor.
 
Nu är vi åter hemma, Louie är trött och ska sova men vill inte riktigt, alla de andra barnen har lagt sig och jag sitter här med en otrevlig smärta i magen... hoppas att den snart går över.
 
I morgon ska jag en sväng till stan med Susanne som det hörs... nu måste jag ta Louie, hej hej...
 
Theo har börjat komma till oss om nätterna nu, har bara hänt några ggr hittills, mysig på ett sätt även om vi alla sover bäst med lite mer plats... Louie kom vid 03.00 tiden, eller han vaknade då och jag hämtade honom <3
Söta små bröder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus