Han som inte gillar välling...

...ja just han, Louie, som bara spottat åt all välling som vi försökt med... han är lite rolig och ja lite smått kräsen eller om man ska kall det bestämd...?
Han ville ju fört inte heller äta något annat än tutte, plötsligt åt han gröt, och så plötsligt gillade han potatis också men det han gillat bäst hittills är korvgryta, mixad till pure, då gapar han stort och vill ha mer.
Idag gjorde jag snabt en gryta med 1 stor morot, en rödbeta, 3 ganska stora potatisar, 1/4 lök och en bit korv, det blev en rosaorange gegga som han också tyckte mycket om!
 
Jo men tillbaka till vällingen, jag hade honom på höften när jag skulle ta ut Theo och Lillys vällingar ur micron och Louie sträckte sig efter Lillys flaska... jag satte den i munnen på honom (har gjrt det ett flertal gånger förut för att testa men han har bara spottat) och vad gör ungen!?!?!? Jo han börjar dricka, han drack välling!!! Jag vågade inte röra mig en milimeter eller störa honom, jag stod helt stilla och höll i flaskan, han tog omtag några gånger för att släppa in luft men han slutade inte dricka förrän den var näst intill SLUT!!!
Jag gick med honom till Göran och frågade ifall han kunde hålla honom medans jag gjorde en ny flaska väling och an såg ut som ett frågetecken... berättade vad som just hänt! och han såg ut som ett ännu större frågetecken, undrade säkert om han hörde rätt, sen skakade han på huvudet och sa något i stil med "Han är ju konstig den där ungen" <3
 
Ja så ikväll skippade jag gröten (konstigt va!? ;P) istälet fick han sitta på pottan, där han kissade direkt och sen in till soffan där vi smorde torrfläckarna och tog på blöja och pyjamas. Lite gos på det och sen var det dags att sova och såklart kan man inte sova utan att kolla vad brösten har tilgängligt och där fanns fakriskt en hel del för att vara nu.
Trött och säkerligen mätt Louie somnade sött på min arm och sover nu sött i sin säng.
 
Nu ska jag försöka hinna virka lite innan blöjtvätten ska hängas. Idag körde jag med dubbla inlägg i pocketblöjorna istället för ett inlägg och en vikblöja, tunnare och smidigare men ändå höll den mycket kiss.
 
Lite fluff, tänk att en hylla med blöjor kan vara tillfredställande att se på, skulle vilja köpa många fler, men just nu har vi så vi klarar oss gott och väl om jag tvättar varje dag, bara lite fler inlägg som skulle behöva köpas.
Hittade ett set med 20 inlägg av bambu/bomull för 500kr och det är billigt och de verkar dessutom vara riktigt omtyckta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus