Nu är vintern på intåg!

I torsdags var vi iväg på kyrkis och det var så fint ute när vi gick, det var varit frost på rutan när jag skjutsat barnen till dagis men inte så här fint på träden som det var denna morgon!
 
Tror till och med att det kommit några snöflingor under natten.
 
 
Det var som vanligt både mysigt och trevligt på kyrkis med fina människor och god mat! Vi stannade kvar lite exra länge och gjorde sällskap med Kajsa som inväntat att Linnea skulle komma med skolbussen. Trevligt med promenadsällskap. På ditvägen hade vi sällskap av en annan trevlig mamma.
 
På fredagen så var jag bara tvungen att ta en bild av vår numera färgglada hylla för blöjbyten, här är nog större delen av samlingen, nytvättad och fin. Vanliga blöjorna får hänga med på sidan av ifall vi ska bort och på natten även om jag ska försöka få kläm på nattblöjorna också som jag fått hem men som här ännu inte var tvättade och torra. Göran är inte inne på det här med tyg riktigt lika mycket som jag ;P
 
Lite hemsydda inlägg, skalbyxor, potträningsbyxor, några fyllda skal och så en hel hög med pockets.
 
När det var dags för Lilly att sova så gick vi en promenad till Kajsa och Malte, Kajsa behövde tips och råd för åkpåse till vintern och ville känna och klämma lite på voksi city som jag har.
Louie som inte skulle sova än fick följa med in och leka en stund.
 
Två busiga pojkar som fick tag på massor av saker som de inte skulle ha <3
 
Fredag kväll sov Theo väldigt oroligt då han var täppt i näsan så till slut tog jag med honom till soffan där han somnade gott, det var svalare här inne och lättare att andas.
 
Min älskade lilla virvelvind som kan driva till vansinne ena sekunden och till kiknande skratt i nästa <3
 
Det blev lördag och barnen klev upp lika tidigt som vanligt... tänk om de i alla fall kunde sova till kl 08.00!!!
Denna dag var lite mer grå och det snöade faktiskt en aning! Barnen ville så klart gå ut så Göran och Casper hjältes åt att hämta in alla lådor med overaller och andra vinterkläder... bara ca 9 lådor!!!
Sen letade vi snabbt reda på overaller, vantar, tjockstrumpor och halsdukar till vart och ett av barnen och skickade ut dem i den lilla snö som var.Mössor hade de redan framme sen innan.
 
 
 
Jackor och täckbyxor letade vi fram till alla innan middagen, i väntan på att hamburgerbröden skulle jäsa klart innan gräddning.
Hamburgare med hemgjorda hamburgerbrön är ju rätt så gott och speciellt på helgen!
 
Casper har med sin sin tjej hit över helgen och igår kväll så satt hon här inne med oss (Jag, Jonna, Mela, Melvin och Hilma) och kikade på Harry Potter samtidigt som hon flätade Mejas hår och jag krusade både Jonnas och hennes hår. Casper satt ute och spelade lite dator med Göran och "gånget" en stund.
Sist men inte minst så fick sig även mitt hår en rejäl omgång av krustången!
 
Först krusade Jonna, sen Meja och även Hilma och Melvin en varsin stund, tror det var i den ordningen.
Melvins fick sig också en omgång av Jonna och likaså Hilma :)
 
Om mitt hår inte var fluffigt och tjockt nog innan ;P.
 
Idag söndag så vaknade barnen återigen tidigt, Ninni var först uppe vid 06.00 och sen tassade Towe upp... om de två hade kunnat sitta tysta och kika på tv:n så hade det varit kanon men de halvskrek till varandra istället för att prata tyst och strax innan 07.00 kom både Theo och Lilly också upp så då orkade jag inte ligga kvar i sängen och försöka sova längre... satte mig och mös med Theo istället, Lilly mös med Towe.
 
Det blev en väldigt lugn och slapp dag, frukost strax efter 10.00 och sen pysslade alla med lite av varje, närmare lunchtid så åkte jag; Göran och Louie till Svensta och hälsade på fam Nilsson en sväng, Göran behövde hjälp att laga en stötdämpare till radiobilen.
Casper och flickvännen var snälla och passade barnen, som för övrigt nog var ganska lättsamma då de fick ha sina plattor som varit bortlagda i ca 3 veckor nu.
 
Vi kom hem igen strax innan middagen, middagen som vi skulle äta hemma hos svärmor! Riktigt skönt att slippa laga mat, bara sätta sig vid bords och äta och må gott! det var grekisk pytt på menyn och det var jättegott!
 
Vi kom faktiskt hem i tid och kunde lägga de minsta strax efter 19.00, Louie som sov i bilen på vägen hem var vaken till 20.30 och ikväll testar vi en av de mysiga nattblöjorna som jag boostat med ett inlägg av hampa. Ska försöka ta en bild på desa i morgon, ser så ulliga och mysiga ut.
 
I morgon är det måndag igen och snart ska vi förhoppningsvis åka till Norge!!! Längtar!!!

Kommentarer
Postat av: gunilla

Hua då.Det ser kallt ut. Här på västkusten har vi gråväder och 7 plusgrader

2016-10-18 @ 10:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus