Bästa svärmor!!!

I morse klev jag upp och kokade gröt som vanligt, barnen behövde inte ha lika bråttom till bussen idag.
Göran gick till Jobbet strax innan 07.30, lite före barnen gick till bussen och sen var det bara jag, dagisbarnen och de två minsta hemma.
 
Först tog jag tag i att få på dem kläder och borsta sina tänder och sen smet de in på rummet och lekte alla tillsammans och då passade jag på att göra klart Louie och amma honom och under tiden jag satt sär och sneglade på Louie vid bröstet och sen på klockan så fick jag en ide! En ide som funkade helt utmärkt i praktiken också och det var ju en stor fördel!
Jag satte Louie i babyskyddet som jag annars också skulle ha gjort men sen satte jag dit adaptrarna på Buffalo-chassit och sen dit med bilstolen och på så vis kunde jag packa alla kläder och stövlar, som vi skulle ha med oss, under vagnen.
Barnen kom ut i hallen precis lagom för påklädning och jag lyckades hålla huvudet kallt och fick med mig allt och alla innan vi klev utanför dörren pch låste. 
Grejen med chassit var ju att jag slapp bära vare sig den tunge bilstolen med Louie i och även packningen, det var bara att sätta in alla i bilen, sist Louie och sen lyfta in chassit med packningen i bagaget och sen åka.
Framme på dagis så var det bara att göra samma procedur fast baklönges och sen bara att gå utan att kånga massa otympliga grejer och kunna speinga efter Theo som smet till nya klätterställningen, utan att släppa ner all packning på backen.
Lämningen gick smidigt och vi var ute i bilen igen några minuter efter 09.00
 
Väl hemma så tog vi en promenad ner till Östgärdet, tänkte Lilly och Louie skulle överraska farmor på jobbet, visste hon skulle dit en sväng på morgonen men hon hade precis gått och ringde strax efter att vi gått ut genom dörrarna igen, så var hon hemma hos oss, vi hade precis gått om varandra :)
Vi följde med henne hem en stund.
Susanne hade frågat redan för någon dag sen om hon skulle låna både Lilly och Louie en stund idag så jag fick vara helat för mig själv en stund och det lät inte alls fel så vi gick hem till oss igen efter en stund och bytte till Donkeyn (dubbelvagnen) så att hon kunde börja med att ta en promenad då Louie ändå skulle sova och hon skulle på affären.
Så vad gjorde jag då, jo jag åt två kex, drack ett glas vatten, pumpade ur lite mjölk för att ha tills ikväll och testa om han accepterar att dricka den ur flaskan!? Jag förberedde lunchen som skulle bli amerikanska pannkakor med bacon och sen satte jag mig och virkade i soffan.
 
När Göran kom hem vid 12.30 så stekte jag pannkakorna och baconet och la upp på tallrikar och sen åt vi i vardagsrummet, Göran hade startat en film för att slappa lite innan han skulle iväg och jobba igen vid 16.00.
Under tiden som jag stekte pannkakorna så var jag ju tvungen och skriva till Susanne för att höra hur det gick och det gick bara bra, de hade båda (!!!) ätit mat och var nöjda, Louie hade ätit en halv mosad potatis med smör och sen fjärdedels banan + lite vatten, super bra!
 
Onyttig lunch för två!!!
 
När vi ätit klart dröjde det inte länge förrän skolbarnen trillade in och sen tog jag med mig Meja och åkte på affären innan det var dags att hämta hem dagisbarnen. Under tiden skulle Susanne gå hem till oss med Lilly och Louie igen.
Ca 4 timmar var de med farmor idag och det gick ju jätte bra!
När jag hade fixat lite frukt till barnen så satte jag mig och ammade Louie som åt och sen somnade han nöjt
 
Tidigare när jag virkade så hade jag börjat virka på en litene elefant, en elefant som jag spontant kom på att jag skulle ha gjort till Görans mormor som fyllt år för några dagar sen. Inte nog med att Susanne hade barnen idag så hade hon även bjudit oss på middag idag och då även Görans mormor Anita, lite för att fira att hon fyllt 74 år och jag behövde ju då en liten present till henna och vad passar då bättre än en elefant då hon samlar på elefanter!?
 
I alla fall så hann jag ganska precis klart med den innan det var dags att gå, Göran hade gått iväg för en dryg halvtimma sen för att jobba igen.
Jag samlade ihop barnen som hjälptes åt att plocka ihop de få leksaker som var framme och sen skickade jag dem lite i förväg för att jag skulle förbereda lite inför nattningen, ta in tväten och vänta så att Louie fick sova lite till, klockan var då ca 16.30 och strax efter 17.00 gick även jag hemifrån, jag, Louie, Ninni och Melvin, för Ninni och Melvin hade hunnit komma tillbaka hem igen,
 
Gammelmormor Anita blev glad <3
 
Vi blev bjudna på kålpudding som var supergod och efter det fick vi glass och maränger, typ marängswiss fast alla fick ta det de ville ha.
När vi ätit klart båd emat och efterrätt och barnen hunnit vara en stund i lekparken nedanför och lekt så knatade vi hemöver och nattade barnen, klockan var lite senare än tänkt, 20.30 men så få det bli ibland .
 
Jonna hjälpte mig att natta de små så att jag kunde ta mig an Louie utan en massa avbrott,
Jag fick faktiskt i honom bröstmjölken ur flaskan som jag värmde men jag trior hålet i nappen vara förstort... när den lilla mjölken var slut så fyllde jag på med lite ersättning eoch värmde och sen skulle jag ge honom men det var inte lika gott och det mesta spottade han bara ut.
 
Nu sover alla barn och Göran kom nyss hem, mina ögon går i kors och det är nog dags att sova men innan det vill jag bara summera dagen med VILKEN FANTASTISK SVÄRMOR JAG HAR!!! <3<3<3
 
 

Kommentarer
Postat av: gunilla

Håller med dej. En sån svärmor är guld värd😊

Svar: Verkligen!!! 😊
Kim Meyer

2016-09-07 @ 15:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus