Lugna dagar 😊

BÄde igÄr och idag har varit ganska lugna dagar utan överdrivet mycket mÄsten och det Àr ganska skönt att kunna "andas" ibland.

IgÄr nÀr alla barnen var pÄ skola och dagis förutom Lilly och Louie sÄ var det sÄ lugn och skönt, Lilly var pÄ bra humör och allt bara flöt pÄ.
Vi gick en promenad pÄ affÀren efter dagislÀmningen, köpte lite lunch dÄ det inte fanns nÄgra rester och det kan vara extra skönt att slippa laga nÄgot ibland.

NÀr barnen kom hem sÄ gick vi ut och var ute nÄgon timme, det var soligt och nÀstan ingen blÄst och typ +17 grader.
Jonna och Meja var med kompisar och de höll till borta pĂ„ Åsen-kvarteret och spelade boll, de andra hĂ€r hemma pysslade med lite av varje.

Under förmiddagen tvÀttade jag tvÄ maskiner och det var vÀl ungefÀr de mÄste förutom mÄltiderna och annat dagligt som var igÄr.

Inatt och idag har det regnat men bara pÄ förmiddagen men det blir ju ÀndÄ blött ute och ganska skönt en fredag att bara slappa inne en hel dag! Men jag fick en lite chock nÀr jag senare pÄ eftermiddagen skulle pÄ affÀren och 4möttes av att det var mycket varmare ute Àn jag trott, vindstilla och nÀstan +20 grader!!!

Vi Ă„t tacos till middag och sen fick vi tĂ„rta av Ivan, vi skulle egentligen gĂ„ ner till ÖstgĂ€rdet och fika men han var för trött och skulle lĂ€gga sig sĂ„ vi fick ta med tĂ„rtan hem.

Jag kokade tvÄ potatisar och en morot ;till Louie idag och sÄ en rejÀl klick smör och ganska lös konsistens och vet ni, han Ät!!! Han har Àtit av det tvÄ gÄnger idag och det kÀnns ju skönt att han tycker om nÄgot annat ön tutte, eller ja Àter i alla fall.

Jag försökte med vÀlling ikvÀll igen men det gick inte idag heller, varför gillar han den inte!?
Jag ska testa koka egen gröt till honom ocksÄ dÄ gÄr vi se.

I alla fall denna helg dĂ„ det varit lite tid över sĂ„ har jag virkat, först har jag gjort tvĂ„ grytlappar som ska skickas ivĂ€g 😊.
Sen började jag pÄ en stjÀrnfilt som faktiskt blir ganska sÄ fin.

Meja hade kompis med sig hem efter skolan idag, D, som ska sova hÀr inatt sÄ Jonna sover i bÀddsoffan hÀr i natt.

Lite bilder frÄn dagen, stjÀrnfilten, Towe i baguettlÄdan, den godkÀnda purén och sÄ plockade Jonna sniglar pÄ vÀgen hem frÄn affÀren för att akut köpa riven ost.

Nu lite till virka tror jag.


Kommentarer
Postat av: Jennie ö

Filten blir jÀttefin!

Svar: Tack 😘
Kim Meyer

2016-09-10 @ 06:59:07

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus