Promenad

Efter att skolbarnen gått til bussen så pt vi andra också frukost, sen borstades det tänder och de 5 barnen 1-6 år gamla fick ta sig en dusch, smidigt att ta alla samtidigt. 


Efter dusch blev det lite film innan lunch och sen kände jag att "Vi måste gå ut!!!" Barnen hade massor av energi och jag kände att det kommer ändå inte blinågot vettigt gjort inne, tvätten var redan hängd och en ny maskin var igång. 

Vi klädde på oss och barnen och tig en promenad, 2km till macken för att köpa en glass och sen hem igen var tanken. Men klockan tickade och vi beslöt oss för att gå till skolan först och möta upp skolbarnen, annars skulle de hinna hem med bussen före oss. 

Vilken tur att vi gick till skolan för jag hade vissthelt glömt bort utvecklingssamtalet jag skulle ha med Jonna 🙈. 

Barnen och pappan "roade sig" på skolgården och jag gick på samtal, ett my ler positivt sådant, som lägst har ungen D i betyg och flest C men har chans att höja sig i vissa ämnen innan terminen är slut!
Visst hon går bara i 6:an så betygen kanske inte är superviktiga men hon ligger ju bra till och gillar skolan så jag är stolt över henne ❤

Efter samtal blev det glass och sen en promenad hem. 
Skönt att få ut och röra på sig lite, kanske inte gjorde så stor nytta då vi åt glass men friskluften och röra på oss fick vi ändå!
När vi väl var hemma igen konstaterade jag att vi varit borta drygt 3 timmar. 

Blev lite slappande innan middagen lagade och efter middag lektes det en liten stund innan läggdags och tack och lov tog nattningen bara drygt 1 timma idag... låter länge men bra för att vara den period som varit nu ett tag. 

Igår blev jag köar med nattningen 21.30, tog en kopp te och sen satt jag och nickade i soffan och Göran slumrade brevid så jag beslöt mig för att lägga mig tidigt. 
22.07 la jag mig och efter lite snurrande tankar så sov jag tills 02.00 tiden då Lilly kom springande, med gråten i halsen sa hon att det var spindlar i hennes säng!
Hon hade sprungit ifrån nappen så jag hämtade den och kom samtidigt på att jag glömt kissa Theo och tack och lov hade han inte hunnit kissa. 
Nästa gång jag vaknade så var klockan va 05.30... släppte ut katten och sov vidare en stund. 

Får se hur natten blir, förhoppningsvis lugn, det går ju åt rätt håll efter sjukdom och kaos så snart kanske alla barnen sover hela nätterna i sina sängar igen!? Hoppas i alla fall. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus