1:a december och julfint i köket.

I morse när skolbarnen gått till bussen så satt jag med de andra i soffan en stund och myste innan vi gick och åt frukost. 

Efter frukosten så gick barnen in i rummet och lekte och jag dukade undan innan jag plockade fram julstjärnan och julgardinerna och fixade juligt i köket. Så skönt att ha det gjort och jag fick lite mer ro i kroppen och själen av det mysiga som blev. 

Julen är alltid en stress, kände mig väldigt stressad nu innan räkningarna blev betalda men nu mår jag bättre och trots att vi inte planerat eller köpt en enda julklapp än så känner jag mig på något vis lugn men ändå stressad, stressad i lugnet eller lign i stressen... vet inte hur jag ska förklara, huvudsaken är i alla fall att mysa och må gott över julen så får vi ta allt som det kommer. 

Till middag åt vi tacos, vi har blivit lite bättre på att faktiskt följa matlistan nu. 
Casper har varit hemma från skolan nu de senaste 2 dagarna, varit orolig i magen men allt verkar vara som det ska. I alla fall så skjutsade han mig i epan till affären idag för att handla, fort gick det inte men fram kom vi 😜. 

Minnah är nu 3 veckor, tiden går fort och på torsdag ska vi på BVC för läkarkontroll och jag känner mig inte det minsta orolig för att hon inte växer som hon ska. Allt flyter på som det brukar göra med en liten bebis i huset. 

(null)
En pepparkaksdeg slängde jag ihop idag med, skönt att ha den klar så är det bara att baka när helst andan faller på och tiden finns 😊
(null)
Ganska mysigt tycker jag ändå att det blev. 
(null)
Minnah och pappamys från igår, tydligen gillade hon inte att jag skulle ta kort, precis innan var hon lugn och bara låg och kikade ❤️

Kommentarer
Postat av: Gunilla Nilsson

Blir så glad av att läsa din blogg. Ni verkar vara en familj med båda fötterna på jorden,och fina barn dessutom

Svar: Tack va glad jag blir, ska verkligen försöka bli bättre på att skriva oftare också 😊
Kim Meyer

2017-12-02 @ 10:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus