Julbord och 1:a advent

Igår åkte jag och Minnah in till stan för att först umgås lite med fina Frida innan vi mötte upp de andra på salongen för lite glöggmys innan vå åkte vidare till Arctura för julbord. 
Riktigt mysigt var det och roligt att få träffa alla (nästan alla var med) igen, längtar tills jag börjat jobba igen även om jag också älskar att vara hemma och mammaledig. 

Efter julbordet var det tänkt att vi skulle övernatta hos Frida men det blev att jag, Minnah och Frida följde med hem till Linn och "Björnen" och sov där istället. 
Innan vi åkte hem till Linn så tog vi en tur till Ica Maxi för att Minnah behövde fler blöjor då hon haft bajsmaraton, Frida behövde en laddkabel och Linn handlade frukost. 
Frida köpte även en jättesöt klänning till Minnah, hon sa att eftersom jag glömde ta med pyjamas så skulle hon sova i den 😊

Vi satt uppe och pratade ett bra tag innan vi kom isäng där vi somnade gott efter ännu lite prat. 

I morse åt vi lite frukost innan vi sa hej då och jag skjutsade hem Frida, stannade snabbt för att tanka också innan vi styrde hemåt. 
Stannade till på Dollar Store för att köpa tvål och adventsljus också. 

Första advent är ju idag, hade kanske tänkt att vi skulle äta mysig frukost med tända ljus och tomtegröt men eftersom jag inte var hemma så får vi mysa lite extra en annan dag. 
Julskyltning brukar det ju vara också men jag har ingen som helst aning om det varit något här i Rätan idag, jag har helt glömt att det ens brukar vara 🙈. 

I morgon är det skola igen och om bara 3 veckor är det jullov och sen stundar julen, känns lite overkligt att tidern går så fort men jag orkar inte stressa upp mig, jag tar allt som det kommer och det jag hinner med det hinns annat får vara. 

Nu har alla barn lagt sig (inte Casper) och Minnah ska jag lägga i sin säng och hoppas hon somnar sen är det tänkt att vi ska kika på film innan sovdag,  får se hur det går, jag lär väl sova mig igenom sista halvan på filmen 😜

(null)

(null)
Minnah sover sött i sängen hos tant Linn med sin nya klänning som hon fått av tant Frida ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus