Måndag, tisdag...

Igår var det måndag, vet inte om vi egentligen gjorde något speciellt 🤔. Förberedde middagen samtidigt som vi lagade och åt lunch så att det bara var att sätta korvgrytan på kokning när det började närma sig middagstid. Det var Göran som förberedde mest då jag fixade med lunchen. 

Sen på kvällen nattade jag barnen och Göran skjutsade Casper som skulle handla grejer av en kille i Lillhärdal. 
Jonna passade Minnah under tiden och sen drack vi lite glögg innan hon skulle lägga sig. Sen satt jag och virkade en stund tills killarna kom hem. 

Idag tisdag väckte jag Göran strax efter 05.00 så han kunde väcka Casper och skjutsa honom till bussen. Jag blev upp strax efter 06.00 för att duka frukost och väcka barn. 

Lämnade 3 barn på dagis och handlade vid 09.00 tiden och sen 10.30 började jag förbereda dagens lunch som fick bli räkmackor. Hade egentligen tänkt det till kvällsfika bara men det räckte ju till lunch med så varför inte. 
Louie fick makaroner och köttbullar som han åt före oss och sen när vi lagt honom så hängde Göran tvätt och jag tuttade Minnah innan det var vår tur att äta. 

Sen hade jag tänkt kika på datorn efter inspiration till julklappar till barnen men jag satt och nickade hela tiden så till slut kröp jag ihop i soffan mellan Göran och Minnah och sov en stund. Göran lade på mig en filt och stoppade om mig efter en stund ❤️. 

Vid 14.00 kom skolbarnen hem och vid samma tid är det dags att hämta barnen på dagis. 
När vi kom hem var det ett himla kackel, frågande och stökande så jag flydde till köket för att börja med middagen. Kände mig på väldigt dåligt humör tills Frida ringde på snap (videosamtal) och höll mig sällskap under tiden jag skalade och skar alla rotsaker innan jag stoppade in dem och kycklingen i ugnen. Tack Frida 😊

Jonna stannade kvar i Svensta efter skolan idag, uppträdande ni ikväll med kören så hon följde en kompis hem efter skolan, åt middag och åkte med dem till Vigge där se uppträdde men hon ska sova hos Momma i natt. 

Casper börjat låta förkyld och Louies näsa rinner, flera av barnen har klagat på ont i halsen också så jag misstänker att en och annan kommer att ligga sjuka nu innan julen, tur att vi bara ska vara hemma och mysa. 

Nu sover alla barnen och jag ska göra några räkmackor till och sen hade jag tänkt försöka komma i säng innan 00.00 ikväll, känns som att jag egentligen behöver lägga mig typ nu men å andra sidan känns det som att jag behöver lite tid i lugnet. 

I morgon är det onsdag, köttfärsgryta till middag och ved ska lastas och tas in, skridskor ska plockas fram och sen vet jag inte vad mer som är planerat. 
Tänkte att barnen skulle få baka pepparkakor någon dag också, senast i helgen, då tänkte jag även att vi skulle hinna med lite lussebullar och tomtegröt. 
Ibland skulle det vara bra om dygnet hade fler timmar. 

(null)
Fick en sån söt bild på Minnah idag när jag skulle fota hennes tova på huvudet, troligtvis en snorkels från Louie när han gosat på henne ❤️
(null)
Dagens lunch som sagt, precis lagom och gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus