Ledig!

Nu är de tre jobbdagarna förbi för denna gången, blivit lite extra trött i benen, speciellt igår när jag var så sum att jag stod upp hela dagen och inte tog hjälp av en sån frisörstol... ska leta fram mina ergonomiska skor också så blir det nog bättre och ev köpa stödstrumpor för jag vet inte riktigt vart mina tagit vägen...
 
Natten till torsdag sov jag  max 4 timmar, både Lilly och Louie vaknade och höll mig vaken i någon timme innan de somnade. De andra två nätterna kom jag isäng i ganska bra tid men då drömde jag så mycket istället så det kändes som att jag knappt sovot något därför, men det har ändå gått bra.
 
Idag har det för omväxlings skull varit soligt och varmt ute, Göran skickade snap när barnen badade i poolen och det var faktiskt så pass som +18 grader i den redan och trots att det varit ganska trista och blåsiga dagar. Men det kan ju ha lite betydelse att vi ställde den på ett soligare ställe denna gång.
 
I morgon skulle det regna igen, jag hoppas prognosen visar fel, hade varit skönt med någon fler fin dag nu när jag ska vara ledig.
Nästa vecka jobbar jag onsdag och är ledig lördag.
 
Hade medarbetarsamtal igår med salongschefen och hon är väldikt nöjd med mina prestationer och hon berättade att jag hade visat mig vara positivt överraskande, de hade tvivlat lite på hur det skulle gå för mig att jobba efter så många år ledigt och med så många barn hemma och samtidigt långt att åka men jag visar verkligen att "det går!" Så det var riktigt skoj att höra.
 
När jag kom hem idag så hade alla precis ätit klart så barnen gick ut och lekte en stund till under tiden som jag åt, Göran höll mig sällskap och Meja plockade ur diskmaskinen under tiden som Jonna höll lite koll ute.
Allt flöt på bra, jag fixade disken, Göran dukade av innan han gick ut och såg till att alla kläder och skor togs in innan det till sist var dags för alla och komma in för att göra sig klara för sängarna.
 
Nu sover i alla fall barnen, jag är nydusched och sängen är renbäddad. Känns som att jag borde krypa ner i sängen snart och få lite sömn, men vi får se.
 
Det var det, ska försöka skriva här också under ledigheten så att det inte blir något uppehåll igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus