Lite mer sommar och tillökning <3

Nu har det gått en dryg månad sen jag skrev sist, minns knappt vad jag skrev om då utan fick kika igenom lite för att minnas...
 
Nu har vi i alla fall börjat komma in i sommarlovsrutinerna, vilket betyder att vi lever på som vanligt fast är lite mer spontana och inte lika petiga med tider, allt får bero lite på väder, vind och humör.
Tråkigt nog så har vädret trots att det är sommar inte bjudits på så många "shorts och klänning-dagar" men vi får hålla hoppet uppe tills resten av sommaren och att det blir en varm och fin höst.
 
Casper har sommarjobbat och är nu i Boden med Amanda och familj, de reste med buss och tåg hela dagen igår och idag har han upptäckt att det är ganska skoj att fiska, en gädda och en väldigt stor mört hade han visst dragit upp och säkert något mer efter det.
Där de bor finns el och rinnande vatten, men bara kallt vatten och ingen toalett så det är dass som gäller. En sjö att bada i och en bastu där man kan värma sig och även skölja av sig med utblandat hett vatten från pannan, mycket mygg ska det tydligen också vara så vi får väl se och höra sen när han kommer hem igen.
 
Barnen är mycket ute när vädret tillåter och det har redan blivit några dopp i sjön, lite "hoppa vattenspridare" och även lek med vattenballonger. Cyklarna åker ofta fram och lek i sandlådan, i lekstugan och en massa hoppande på studsmattorna blir det.
När vädret inte är så bra så blir det lite film, rita och färglägga, någon timma här och var med paddorna (Ipads) osv.
 
Vi har firat Siri som fyllt 1 år nu och sen har vi även slagit ihop firandet av Meja, Melvin och Momma till samma dag och då träffades vi i Brånan. Pappa/Moffa so varit i stan på sjukhuset och tagit prover och gjort tester kikade också förbi och fick träffa på en hög med barnbarn.
 
Att jobba går bra, lite varmt vissa dagar, för jo, de varma dagarna som vi haft har oftast infallit de dagar som jag jobbar... men då vet jag att barnen hemma får leka av sig ordentligt och det blir inte lika intensivt för pappan som är hemma <3.
Det flyter som sagt på bra och jag är tydligen lite extra duktig på att rekomendera och sälja produkter till mina kunder vilket är bra och ger lite extra pepp.
Arbetskamraerna är väldigt härliga människor och alla är lite speciella på sitt sätt, på ett positivt sätt och jag gillar dem alla <3. Känner dock kanske att det är lite knepigt att passa in då jag lever ett ganska annorlunda liv än dem men samtidigt så känner jag att de tagit emot mig väl och jag hoppas att de tycker bra om mig också.
 
Har nog kanske inte skrivit det här ännu men vi väntar ju nr 11 och idag gick jag in i vecka 24, vilket innebär att vi för en tid sedan var på ultraljud och fick se en livlig liten krabat där inne i magen, vad det blir för kön tog vi inte reda på utan ville att det skulle bli lite extra spännande denna gång.
Hur många barn ska vi då ha tänker säkert många, och jag känner att jag aldrig kan säga helt 100% hur många men tanken är väl i alla fall att detta ska bli den sista, men jag kan inte svära på det...
 
Just idag så tog jag med mig 6 av barnen och åkte till Svenstavik, anledningen var först och främst för att hämta ett paket i Åsarna, jag har beställt lite jobbkläder och sen tänkte jag att vi kunde ta en sväng på Dollar också då Towe länge velat handla något för sina egna pengar som hon haft i plånboken. 
De fick köpa lite gott och någon leksak/pyssel och sen köpte jag lite fole, plastpåsar och annat behövligt innan vi åkte en snabbis på Ica och sen hem.
När vi sen packade ur bilen så passade vi även på att packa in insamlingen och panten från skrubben och åkte med den direkt. 
Göran var hemma med Ninni, Theo och Lilly, löste det så för att vara lite taktiska, somnar de tre i bilen så blir nattningen kaos så de fick mysa med film och ostkrokar under tiden vi var borta och sen ut för att leka igen.
 
Tanken vara tt vi skulle äta nuggets idag men dagen blev ganska varm och alla ville ha pastasallad istället och då fick det bli så och vi gjode även ett besök på Tempo för att panta burar/flaskor och handla lite som behövdes till middagen.
 
Jonna och Meja hjälptes åt med maten under tiden som jag roade barnen med såpbubblor. Göran körde lite med sin radiobil och tack vare att alla ska springa efter den så ville så klart Louie också det och han snubblade till över den när den stannat och han slog pannan i backen... skrubbade upp lite och fick ett mindre jack som vi tvättade och tejpade så ska vi till HC och visa upp och registrera det en annan dag.
 
Middagen är intagen, disken fixad, tvätten hängd och de 4 minsta sover, de 5 större ligger uppe och kikar på film i Jonnas och Mejas sängar, jag gav förslag till att ställa deras 120cm breda sängar intill varandra så nu har de 240cm bred säng att dela på.
Göran spelar lite dator och jag sitter här i lugnet och knappar på tangenterna, tänkte kanske sticka lite snart eller kanske kika på något på tv...
 
I morgon är det tisdag, vilket innebär 2 dagar ledigt till och sen jobbar jag 3, skönt att ha dem i följd även om det kan bli lite intensivt.
Igår hade vi förresten besök av fam Nilsson och jag klippte barnen på löpande band, skönt att ha dem alla avklarade på samma gång.
Till middag blev det tunnbrödsrulle, gott och enkelt.
 
Internet har krånglat hela veckan men idag kom det tillbaka som vanligt så nu ska jag se ifall jag kanske kan ladda upp lite bilder från månaden som gått, men nu är det i alla fall färdigskrivet för denna gång.
 
Magen i vecka 21 (20+5)
 
Lilly älskar att leka med sina "bäbisar"
 
Kalas för Siri
 
Men Siri sover ute i vagnen ;P
 
Nu är hon vaken och bekanrat sig med Louie som tutar henne på näsan <3
 
En solig eftermiddag då det blev tjockpannkaka till middag, med hjortronsylt och grädde!
 
Har man ingen cykelstol så löste Jonna saken på annat sätt, men fick bara cykla så på gården, viktigast är hjälm i alla fall!
 
Theo är med Tony och fiskar gäddor.
 
Mamma och Jonna har mysig filmkväll när pappan och Casper är på bio...
 
Nystädat vardagsrum 
 
En middagstallrik med kebab
 
Bad vid 21.00 på kvällen
 
Inga fegisar...
 
När mamman är på jobbet och pappan tycker att mamman skulle ha klippt håret på sönerna (Theo och Melvin) för länge sen så tog han saxen i egna händer ;P
 
Hinner sticka lite emellanåt
 
Beöket igår, Liam och Leia hittade sandlådan som numera är en sandgrop
 
Louie som alltid är lortig om munnen när han varit ute, måste smaka på allt...
 
Dagens pastasallad med vitlökskrutonger!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Kul att du bloggar igen:) har saknat dina inlägg:) Grattis till er elva. Mvh Maria

Svar: Tack!ska försöka bli bättre 😊
Kim Meyer

2017-07-10 @ 22:58:26
Postat av: Nena

Alltså, ni är helt fantastiska 😃 ❤
Sen är jag helt förälskad i håret på tinas tjejjer 😍

Mitt barnbarn har ju också rött hår 😃

Svar: Tack fina du ❤️. Ja deras hår är superfint, massor av färg 😊
Kim Meyer

2017-07-11 @ 10:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus