Morgon...

Såklart så slutade barnens filmkväll med att de skulle springa upp och ner i trappan och tjafsa om vem som skulle sova vart osv... trodde det var bestämt sen tidigare 😏. 

I alla fall så väcktes Lilly som bara skrek rakt ut, Jonna gick dit och eftersom Lilly inte skulle följa med upp så skrek hon ännu mer och var troligtvis helt förvirrad. 

Jag blev arg, ledsen och besviken, sa bara åt på skarpen att NU GÅR NI OCH LÄGGER ER! Ska det vara så svårt att vara tysta!?

Lilly somnade efter lite om och men i vår säng men besvikelsen hängde kvar... de är stora nog att kunna förstå att de måste vara lite tysta när de andra sover och det var ju för deras egen skull som jag kom med idén om att de skulle ha en filmkväll...

Natten blev i alla fall lugn, vi satt bara och kikade på tv någon timma eftersom klockan redan var mycket när Lilly väcktes. 
Kissade Theo och bar tillbaka Lilly till sin säng. 
Under natten kom Lilly men det märkte jag inte förrän i morse och tidigt kom även Theo men han somnade om vid mina fötter och vi vaknade vid 09.00 tiden, snart 1 timma sen. 

Jag klev upp direkt, bytte blöja på Louie, tog av Lilly sin så hon fick morgonkissa sen gjorde jag mina egna morgonbehov och klädde mig och nu sitter jag här i köket och väntar på att mjölken ska koka upp. Barnen hade önskat gröt så idag får det bli mannagrynsgröt. 

Ute ser det trist ut, blir förmodligen regn, jag har en idé om att vi ska bygga en ny grind till trappan. Den som är där nu är glapp efter allt klättrade så jag har knutit fast den med ett snöre så den inte går att öppna. Tänker att en ny grind som kan vara öppen på nötterna kanske gör det lättar för barnen att försöka smyga upp och ner om kvällarna!? Önska kan man ju
Jag var helt ärlig inne på att möblera om hela huset igår efter kaoset men har tänkt om lite, måste ju finnas tid för ommöblering gör man ju inte på en dag... vi får försöka med annat först, när skolan börjar ingen så blir det nog bättre för då lägger sig alla större tidigare. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus