Helgen gick fort

Fredag, ja det var en ganska lugn och slapp dag, var till Svenstavik en sväng och handlade både lördagsgodis och lite annat på Dollar Store. 


På kvällen så fick de små lägga sig i vanlig tid och de större fick vara uppe. 
Mejas kompis Disa följde med hem efter skolan och sov över här, alla som kikade på Let's dance  somnade i soffan så jag fick leda dem till sina sängar sen. 

Igår Lördag så tog vi med några av barnen och åkte till Svensta för att hälsa på Fam Nilsson, Herr Nilsson tyckte det var dags för honom och Herr Meyer att träffas och umgås, ta en öl eller två för det var så länge sen. 
Angelica och deras barn var hemma och vi umgicks allihopa tillsammans mest hela tiden och barnen lekte och skötte sig väldigt bra!!! Förvånande bra måste jag nog säga. 
Här hemma fungerade det också bra, Jonna är både väldigt snäll och duktig. 

Meja och Disa skjutsade vi hem till Disa på vägen till Svensta, de ville leka hos henne resten av helgen. 

Jag lämnade av Göran och barnen och hann sen med en liten träff och fika med finaste systeryster Tina, lika bra att passa på när vi ändå inte hade några barn med. Krämbulle och biskvi och till det en kopp varm choklad och usch va mätt jag blev!!!

Vi blev kvar ganska många timmar längre än vad som var tänkt men eftersom allt fungerade så bra både hemma och borta så såg vi ingen anledning att rusa hem. 

Båda herrarna blev mer eller mindre påverkade av sina öl men trevligt hade vi och allt var riktigt trevligt. 

När vi väl kom hem var klockan sent och vi hade lånat pyjamaser till barnen så det var bara att båda dem direkt från bilen till sina sängar. 

Idag var det dags att ställa fram klockan så dagen har gått lite extra snabbt tycker jag. 
De barn som inte hunnit äta sitt utlovade lördagsgodis fick mysa framför en film efter en senare frukost, de större barnen pysslade på med sitt och Göran lade sig i sängen och kikade på en film, jag gjorde honom sällskap men sovmer än kikade på filmen 😜. 
Lilly och Theo kom och gjorde oss sällskap, de hade sina plattor men fick inte ha något ljud, jag hade en bakom ryggen och en i knävecken, Louie sov i sin säng. 

Ja som sagt så ställdes klockan fram och tiden flög iväg så middagen blev sen men nu sover alla trötta små och de stora har duschat och gjort sig klara för skolan i morgon och ska nu krypa i säng de också. 

Helgen gick fort och ute har det varit strålande sol men blåst storm så snart är nog all snö borta, jag längtar tills marken är bar och torr. 


Inklämd mellan de här två i lördags morse ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus