En vecka ledigt, handling, trasig spis mm...

Idag lördag är det precis en vecka sen min sista arbetsdag på ett bra tag, känns bra på ett sätt men jag kommer att sakna mina fina arbetskamrater och den fina stämning som finns på salongen.
Tror att familjen tycker att det är skönt att jag ska vara hemma nu, har i alla fall fått vissa tecken och vibbar av det.
 
I tisdags var vi in till stan och gjorde månadens storhandling, egentligen brukar vi vänta men det mesta var slut och eftersom Casper har varit duktig och sålt en av bilarna han gjort klart så fick vi låna lite mengar av honom tills på fredagen så barnbidraget betalas ut.
Det blev en ganska rejäl handling denna gång, skönt när det är gjort och man vet att det finns en massa mat hemma.
 
 
I torsdags var jag på första kyrkisträffen också på väldigt lång tid, 4:e träffen för denna säsong och just denna så var Karin borta så vi träffades hos Nellie istälet, mysigt :)
 
Igår var det fredag och då var vi till Svenstavik och hälsade på fam Nilsson, grabbarna ville ta några öl och umgås lite och jag och Casper hakade på. Ninni och Theo sov med farmor och de andra var hemma med Jonna, hade funkat superbra!!!
Jag lämnade av Göran i Svensta och sen åkte jag och Casper vidare till stan för att möta upp och köpa en "ny" mobil till Hilma då hennes dörr och mestr troligt är vattenskadad.
Jag svängde även förvi på salongen för att säga hej och leverera kaninsnutteb sin haf fpr se nen nu bortar vi vidare.
 
 
 
Idag blev det också en tur till standen då Casper skulle möta upp och  köpa en mackapär till Epan, han har fått för sig att hanska ska ha en com-radio i den sen.
 
Nä vi kom hem och så småningom skulle koka lite pasta tillmiddagen så dg spisen, vi testade flera gånger och konstaterade att proppen gått, bytte den och sen så fort jag tog på spisen så gick den igen... så i morgon blir det till att kolla på en ny, inte vad vi tyckte passade just ny men vad ska vi göra!?
Den gamla har suttit här ända sen vi köpte huset för snart 14 år sen + att de som bodde här innan säkert hade haft den något år innan.
 
 
Men nu god natt 
 
Reserverar mig för missar och stavfel då jag är väldigt trött och säkert somnat till då och då under tiden jag skrev ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus