Både yoga och promenad...

Ninni åkte med skolbussen i morse, hade första dagen med inskolning på skolan inför hösten idag. 

Lämnade Theo och Lilly på dagis och sen hem för att lägga Minnah, Louie satte jag i Buffalon (barnvagn) framför en film. Jag kände att deg var läge för lite lugn och ro denna förmiddag och om han sitter bekvämt och fastspända i vagnen så kanske han ha ro att faktiskt kika på hela filme tänkte jag och det hade han. 

Jag rullade ut min helt nya yogamatta som jag köpt före påsken men ännu inte testa. Jag tog fram min dator och sökte reda på lite yoga på youtube och körde ett pass för nybörjare. 
Jag har länge varit sugen på att testa men det har liksom inte blivit av. 
Sen när jag var klar efter 30 min så var Louie fortfarande lugn och Minnah sov så jag körde ett till lite svårare, så 60 min yoga innan det var dags att fixa lunch.

(null)

Efter lunchen så fyllde jag diskmaskinen och plockade undan, gjorde Louie klar för att sova lunch och stoppade honom i åkpåsen i vagnen och sen gjorde jag klart mig och Minnah innan vi äntligen kom ut. 
Klockan var bu redan 13.00 så jag gick direkt mot andra sidan av byn, visste att jag skulle komma fram tidigare än 14.00 då barnen skulle hämtas på dagis men tänkte att jag kunde gå en sväng efter gammelvägen också. 

(null)

Alla barn på hela skolgården hoppade hopprep när jag kom, både killar och tjejer och lärare som hjälpte till att sno, gamla minnen kommer direkt. 

Jag parkerade vagnen bland barnen, Louie och Minnah hade vaknat så jag satte Louie upp så han såg lite, sen hämtade jag dagisbarnen, lite praktiskt att de är i samma byggnad som skolan. 

Dagisbarnen var med och hoppade hopprep de också, jag hade tagit med skor och kläder till Louie för att leka så han var också med. 

Casper ringde upp, han hade utvecklingssamtal med sin lärare och när de hade pratat igenom allt så fick jag vara med på telefonen och ta del av allt. Göran jobbar ju så det var lite svårt att kunna komma ifrån men detta var ju en toppenlösning. De hade högtalare på så jag kinde höra dem båda och allt såg fint ut, godkänt och mer därtill så jag är absolut stolt över Casper, han tar ansvar och är duktig och det ger resultat. ❤️

Alla barnen ville åka skolbussen hem, Jonna satt redan på bussen som kom från Svenstavik och de andra syskonen hjälpte Louie och dagisbarnen på, sen traskade jag och Minnah efter. 
Jag stannade till på Tempo för att köpa lite mjölk och fil innan jag kom hem till barnen som hade ätit lite mellis och såklart tjafsat... som alltid... blir ganska less på när de alltid ska vara något och nästan aldrig är det något speciellt viktigt. 

Grillkorv, strips och broccoli till middag och sen lite tandborstning och bompa innan läggdags och nu sitter jag här och nattar dem, dvs håller koll så de ligger stilla och tysta i sina sängar. 
Louie och Lilly har svårast att komma till ro, Theo han kommer inte till ro förrän han typ somna. 
Att Lilly har lite svårt kan jag förstå, nappen är ju inte längre med henne och även om hon inte frågar efter den eller kanske inte ens tänker på den så var det ju ett moment som fick henne att slappna av. 

När barnen somnat ska jag görs klart Minnah för sängen och natta henne och så köra Meja och Melvin i säng. 
Jonna är hos Wilma och skulle komma hem till 21.00 och hon ska få lägga sig ganska kort därefter. Nu är vi äntligen klar med serien så nu får det vara slut på sena nätter ett tag, men det är svårt när man bara vill se mer och mer. 

När lugnet lagt sig ska ja se efter om det behövs eldas och sen så tänkte jag försöka virka lite, bli klar med barnvagnsmobilen jag håller på med, den kommer inte bli klar ikväll men ju mer jag knåpar desto snabbare blir den ju klar såklart. 

Göran jobbar natten, han slutar 09.00 i morgon bitti men skulle stanna till strax efter 11.00 och vänta på Casper som slutar tidigare. 

(null)
Bompamys innan läggdags och för Casper hann tröttheten ikapp nät han satte sig och slappnade av ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus