Hunnit med en del i ganska lugnt tempo...

Ingen stress idag, en sak i taget, inte planerat så långt framåt och tagit dagen som den kommit, inte det lättaste för mig 🙈 men med små riktlinjer om vad som kanske skulle hinnas med så gick det bra. 

Först frukost, sen sådan, sen promenad, efter att barnen fått fixa med lite tvätt.
Tillbaka från promenad, fika lite, hänga lite tvätt,  barnen har varit ute hela dagen, sen lite morötter innan jag tog barnen till badet när Göran åkte med Casper, Tony och Isak för att köpa material till Isaks baslåda som de byggt nu ikväll. Mellan fika och morötter hann jag ligga på en filt på gräset och sola en bra stund, skönt att bara vara lite. 

Jag visste att middagen skulle bli sen, barnen klev upp ur badet vid 18.00 och när vi kom hem fixade Jonna undan dagens disk i köket, jag hängde badkläder och sen förberedde Jonna och Meja middagen. 
Vi skulle äta pizza, men inte hemgjord i långpanna som vi brukar utan på tortillabröd, alla fick göra sina egna pizzor och det var poppis, lääänge sen vi gjorde den varianten nu. 

Ulrik hade pratat med Göran och ville hälsa på en sväng, han kom i samma veva som vi kom från badet, Göran kom ca 20 min senare. Synd att det blev mitt i maten, vanligtvis brukar man ju ha ätit middag vid 19.00 på kvällen. 

Towe och Lilly sover hos farmor i natt, Melvin och Hilma sover ute med Meja, Jonna sover med Theo och Ninni (de somnade direkt! Men så var klockan 22.00 också🙈). Casper får sova i egen säng i natt, han har hela övervåningen själv och två stora sängar att välja på. 

När alla lagt sig och grabbarna var ute och byggde baslåda så tränade jag en bra stund i lugn och ro, skönt att slippa ha någon stress. 

Nu är klockan mitt i natten, redan efter 00.00 och det är väl snart dags att sova. 
I morgon skulle vi äta glass med svärmor som det lät, mysigt!

Avslutar med några bilder från dagen

(null)
Han som vägrat bada fram tilla för några veckor sen 😍

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus