En onsdag förbi...

När jag hämtade barnen på dagis idag så fick jag med mig 2 extra barn hem, det betyder oftast inte extra jobb utan nästan tvärt om, de leker på så bra att det oftast blir mindre jobb 😊. 

Theo som sov hos farmor i natt skippade dagis och hade en heldag med farmor istället. 
Han blev kanske lite snopen när han fick höra att de bakat pepparkakor på dagis idag men han hade ju p andra sidan varit med farmor till Svenstavik och fikat. 

Jag var också en snabbis till Svenstavik idag, jag hade fixat en tid hos barnmorskan för Jonna. Jag är egentligen inte sp mycket för det här med att stoppa i kroppen massa hormoner men p-piller fick det ändå bli av olika anledningar. Hon ska tillbaka om 3 månader för att utvärdera hur det har gått och hur det känns. 
Själv har jag haft det lite struligt med mina minipiller, i början gick det bra, nästan ett helt år, men sista tiden så har jag småblödit lite då och då...

När jag kom hem pt vi lunch, slappade en stund i soffan, Göran började förbereda middagen när jag hämtade på dagis och när jag kom hem gjorde vi klart lasagnen som åkte in i ugnen. Varför vi vill göra lasagnen tidigare är för att den blir godast om den får stå på eftervärme i 30-60 min efter den gräddats klart 😊👍🏻. 

Jag övertalade Göran att spela supermario med mig men det slutade med att barnen spelade istället. 

Nu är gästerna hemskjutsade, alla barnen i säng och lugnet har lagt sig, bara Lilly som vaknade och drömde något så jag har suttit här inne med henne en stund. 
Vad jag ska hitta på nu vet jag inte... blir alltid så rastlös men vill ändå inte ha en massa måsten att göra på kvällen men har samtidigt svårt ATG bestämma vad jag ska völja att göra istället, något som jag VILL göra. 

I morgon är det torsdag, sista lediga dagen innan jobbhelg, på lördag är det dessutom julbord med jobbet när vi slutat. 

Vad ska vi då göra i morgon, ja det får vi se.., 😊

(null)
Gott med mat 😅


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus