Stadsresa med utvecklingssamtal...

Idag hade vi utvecklingssamtal med Casper inbokat, vi valde att ta en dag och tid så att vi båda kunde vara med. Samtalen i gymnasiet brukar vara längre och kännas mer informella än i grundskolan tycker jag, grundskolan har man mer allmänt koll på.
Jag är väldigt glad att få vara med på samtalet och höra all fina och fantastiska ord om Casper, han gör ett toppenjobb och har för låga tankar om sig själv men jag tror nog att han också blev extra taggad idag ❤️

När vi var påväg hem fick vi vända och ta en annan väg då det skett en olycka efter Brunflo så vägen var avstängd. 

4 av barnen följde med kompisar hem efter skolan idag så vi beslutade att dela på resterna som fanns från tidigare i veckan till middag, så det fick bli lasagne och kycklingstroganoff. 

Vi har haft en extra pratstund med Jonna nu efter middagen, nattningen sköts fram en stund men nu har alla lagt sig och jag sitter med de små, hoppas de somnar snart så jag kan varva ner lite innan läggdags och följande jobbhelg. 

(null)
Minnah var också med på utvecklingssamtalet och skötte sig förvånansvärt bra ändå under 1,5 timma. Tassade runt inne på kontoret och packade några fortfarande plastade tröjor i och ur en påse. 
Här med Jonnas extraglasögon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus