-28, drygt 8 km... måndag...

Trött som ett as i morse när jag blev väckt av Louie kl 06.11... ingen idé att lägga sig igen utan vi myste ner oss i soffan, Theo vaknade också. 

Minnah sov hela natten i sin säng, som hon oftast gör när hon inte är sjuk, men bredvid mig låg Ninni och i fotändan Lilly, därför jag inte kunde stäcka ut benen!!!

Barnen fick Frozenflingoe till frukost (så de blir slut och jag slipper tjatet) och de jublade nästan, jag själv kokade en portion havregrynsgröt. 

-28 grader visade termometern på, det är kallt! Men inne var det varmt som tur var. 

Försökte få undan så mycket tvätt som möjligt på förmiddagen, både kläder och sängkläder, Göran sorterade alla underkläder igår så idag var det bara att ordna upp i högar och lägga på plats samt skicka upp tvättkorgar upp med kläder till dem som håller till där. 

Efter lunch skulle Louie sova, Minnah tuttade och vid 13.30 gick jag på promenad med henne, -13 tror jag termometern visade och det blåste lite lätt men det var bara att bita ihop tills huden vant sig. 
Tog en extra lång promenad, undrade hur långt det är till Ljungabron så jag gick dit, när jag kom tillbaka visade appen i telefonen på 8,3 km men jag tror det är lite kortare, den räknar steg. 

Märks att barnen hade mer energi än de behövde när jag kom tillbaka, mamma, mamma, mamma, mamma och jag höll på att bli galen där ett tag, jag tänkte laga mat i lign och ro...
Men när det är så kallt ute så vill jag inte släpa ut dem, nu hade et ju iofs blivit varmare än på morgonen men de blir så snabbt kalla om de inte rör sig konstant. Annars har de lekt på bra inne hela dagen men också smågnabbats massor om onödiga små saker...

Hemgjort potatismos, falukorvskivor och kokta grönsaker blev det till middag och jag har längtat! Vet inte varför jag längtar efter korv med hemgjort mos men gott var det!

När middagen var undanstökad och barnen precis hade hoppat i säng så skrev jag en lista med allt som skulle göras innan kvällen är slut, lätt att man glömmer något annars. 
Göran gjorde mest punkter men jag satt med barnen tills Lilly och Theo somnat samt att jag nattade Minnah, de tar lite längre tid men älsklingen gjorde disken, fyllde på ved i pannan, började ned räkningarna osv. Så skönt när alla punkter är gjorda!
En skön sak till är att räkningarna är betalda, då kan jag släppa den ångesten!

Alla barn utom Casper sover, jag sitter Med Louie, han vaknade till nyss. Jag ska sätta mig i soffan och sticka lite. 
Nya blöjorna som jag ska köpa till Minnah har kommit in i "butiken" nu äntligen! Det är lika som hon har fast en storlek större, sååå bra blöjor!

(null)
Jonna duschade av Louie eftet middagen igår och fixade frillan 😍

(null)
Fiskbensfläta

(null)
När jag och Minnah försökte få liv i pappan i morse ❤️

(null)
Bubblor 

(null)
Pussmun 💕

(null)
Göran tog en Monster ur skrubben brevid källartrappan 😂 lite kall



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus