Bullar och sovit gott...

I morse när jag låg och tuttade Minnah vid 09.00 tiden så bestämde jag mig för att jag skulle baka bullar, vet att Louie är ett monster i köket men tänkte att det går nig ochvhan måste ju lära sig. 
Jag ställde honom att söla lite med vatten i diskhon och dör stod han en bra stund, sen skulle han tydligen hjälpa till en del 😅. Började vid kl 10.00 ungefär. 
Till sist mutade jag honom så att han ville sitta i matstolen och där satt han sen så jag kunde fixa det sista med degen och fyllningarna för att att sen baka ut bullarna. 
Jag var färdig lagom till lunch, då åt vi pytt i panna och sen skulle Louie sova, tjurig som attan men till sist gav han upp och lade sig ner och somnade. 

Minnah hon somnade i vagnen i samband med att jag började stöka i köket vid 10.00 tiden eller kanske det var innan 10.00 till och med. Jag ställde vagnen i barnens rum och där sov hon så gott ända tills Louie skulle sova. Jag lirkade försiktigt ut vagnen och körde den till hallen där hon fortsatte sova till närmare 13.30, skönt att få sova utan att bli störd och väckt!

Jag vek tvätt och lyssnade på bok, Göran åkte skoter en sväng med Tony, han missade troligtvis bussen i morse. Casper sover i stan denna vecks och Tony med men han skulle hem en sväng igår för att åka tillbaka idag. 
Göran kom tillbaka lagom till att barnen skulle hämtas på dagis och när han gjort det så åkte han en sväng till, några timmar blev det... det kördes fast och det var ju inte otippat i dessa snömängder...
Jag fördrev tiden med att mata barnen med bullar, sen lekte några med slime och några kikade på sina plattor. 
När Göran kom hem tog jag och Minnah en promenad innan middagen, hann precis innan det blev ordentligt mörkt 😊👍🏻. 

Nu ska jag se till att Louie slutar stöka runt i sängen, alla sängkläder han han slängt på golvet och madrassen är ihopvikt. 
Älsklingen underhåller Minnah och viker tvätt, när Minnah somnat så ska jag se ifall jag ska hitta på något själv eller om vi ska se något på tv eller göra något annat. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus