BVC, Storhandlat och städat...

Igår var vi först på BVC med Minnah, hon skulle vägas, mätas och få vaccin men eftersom hon fortfarande är förkyld så skjuter vi ytterligare på vaccinet. 
Om jag minns rätt sä väger hon nu 6400 g (ca) och är 61cm lång, hon hade inte ökat i vikt i samma takt nu men följde kurvan så det var ingen fara.
När vi var klara så stannade vi på "Lättakuten" för att få någon som lyssnade på henne eftersom hon fortfarande hostar och rosslar, trodde inte att det skulle vara någon fara men bättre att kolla en gång för mycket.
 
Besöktet på HC drog ju ut en del på tiden så vi kom iväg till stan för att handla senare än tänkt, men det var ingen fara, Görans mamma skulle ändå hämta barnen på dagis, Louie var hemma med henne också så att både Casper och Tony skulle få plats i bilen på vägen hem.
 
När vi handlat klart och hämtat upp Tony så åkte vi för att äta innan vi åkte hem. Casper slutade tidigare än Tony så han hann vara med och handla.
 
Jonna fick passa barnen när de kom hem från skola och närmare middagstid så hämtade hon hem de mindre barnen från farmor också, bakade och lagade mat gjorde hon med. De åt iofs bara nudlar men ändå, hon är otroligt duktig när hon väl vill och farmor fanns ju i närheten om det skulle vara något.
 
När vi komit hem, eldat och packat upp allt så var det dags att natta Minnah... och mig själv tydligen för jag somnade som en stock på soffsängen och vaknade tidigt i morse med ont i höften, inte den jag legat på utan den andra...
 
Idag blev en ganska smidig morgon men jag var på lite dåligt humör till en början då Louie vaknade tidigt och inte låg still brevid mig i soffan efter att Göran hämtat honom... och de andra barnen satt och småbusade med varandra runt mig...
 
Både frukost och påklädning gick relativt smidigt och vi var klara en stund innan det var dags för dagis, till och med jag, Minnah och Louie var klara för att gå till kyrkis redan 09.13, vi mötte upp Kajsa vid Östgärde och gick tillsammans därifrån.
 
Efter ett trevligt kyrkis med god mat tog jag en promenad när barnen ändå sov i vagnen, lyssnade på bok och tankade energi.
 
Fiskgratäng till middag, alla barnen åt och tyckte det var gott! 
Under tiden som maten stod i ugnen och på spisen så förberedde jag i barnens rum så att det bara skulle vara att torka golvet där inne innan de skulle sova.
Skulle egentligen städa i morgon men kände att jag ville ha det gjort redan idag/kväll... så sen när de flesta av barnen lagt sig så städade jag, ammade och försökte natta Minnah först men hon har sovit mest hela dagen idag så hon hade inga planer på att sova då :).
Jag lade henne i soffan bland kuddarna och så låg hon där och kikade runt under tiden som jag skurade klart alla golv och städade toaletten, ikväll kommer det vara extra skönt att gå och lägga sig.
 
Dricker lite te nu, har ätit en apelsin och en snickers, kanske att jag behöver en smörgås också, ska se ifall älsklingen ska fika något... i övrigt så blir det snart sängen. 
 
I morgon är det fredag och sen helg igen! Hoppas på fint väder så att vi kommer att kunna vara ute och leka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus