Oj! Vad tiden och dagarna rusar iväg...

Ja nu var det ju så att jag skrev ett inlägg igår och när jag skulle ladda upp bilderna så hängde sig appen och ja allt försvann!!! Så nu gör jag ett nytt försök. 
 
Jag vet att jag inte skrivit på någon dag men kag trodde inge att det nästan gått en hel vecka 🙈. Så jag ska försöka summera...
 
Söndag:
Det var en dag som inte kanske var den bästa, jag gillar inte söndagar och jag brukar vara ganska irriterad på just söndagar av någon anledning... har försökt att ändra på det men denna dag gick det inte, i alla fall inte till en början...
Det blev bättre och vi åt tacos till middag
 
Måndag: 
Tänkte ta en promenad på förmiddagen men det körde ihop sig eftersom jag även hade tänkt baka en tacopaj till lunch... hade jag varit snabare att komma på det så hade det funkat... var dessutom tvungen att vara klar med den i god tid så vi hann äta och vara klara före 13.00 för då skulle jag och Minnah följa med svärmor till svanstavik en sväng.
 
 
Denna dag var vi även bortbjudna på middag, så skönt det kan vara att veta att man slipper bekymra sig om och planera och laga middagen och sån tur att Görans mamma bara bor på kverteret brevid.
Barnen fick tunnbrödrulle och vi fick Midnattssoppa (tror jag den heter) en ganska stark tomatsoppa med skinka, det lite roliga var att alla barnen ville smaka av soppan och de flesta ville ha en egen skål med lite soppa i även fastän den var stark och de hade ätit sig mätta på tunnbrödrulle.
 
 
Tisdag:
Fettisdag, men inga semlor blev det här hemma, hade inte hunnit baka för när jag väl tänkte baka i helgen så fanns inget mjöl hemma och affären var stängd...
 
Denna dag för 20 år sen så lämnad mon mormor oss och det är ett stort hål efter henne, jag saknar henne massor och önskar att hon hade fått vara med mycket längre, att hunnit få se sina barnbarnsbarn växa upp ❤️ fuck cancer!!!

Jag och Minnah hade planerat att åka till stan, in till salongen för att mamman skulle få fixa håret. 
Jonna som sov hos Momma föregående natt kände sig lite tussig och eftersom jag ändå skulle förbi Svenstavik så hämtade jag upp henne så hon fick följa med hon också, skadar ju inte med en liten extra barnvakt till Minnah även om Linn var väldigt glad över att få passa henne. 
När Jonna ändå följde med och vi åkte in ganska tidigt så passade jag på att fixa hennes hår också, jag har ju lovat det jättelänge nu!
 
Här är det dock uppsatt, missade att ta bild på det när det var utsläppt... massor av blekning gick det åt och sen en del nyansering också men resultatet blev super!
 
(null)

(null)
Såhär blev jag, uppsjudas och i färgad i någon korall liknande färg, jag är supernöjd 😍

Det var jag och 4 tejer till som inte haft egenhårvård sist (för någon vecka sen) så vi hade nu, dessa kvällar är jättemysiga <3.
Jag fixade Jonnas hår tidigare under dagen då alla andra fortfarande jobbade.
Vi behövde ju få något i magen också så pizza beställdes, två vanliga och två nutellapizzor med banan, jordgubbar och marshmallows på, de sistnämnda fick bli som efterrätt.
Som vanligt så tar allt väldigt lång tid när man ska fixa hår och alla ska få chansen att bli fixade så vi var hemma 04.00 på onsdag morgon... riktigt så lång tid brukar det kanske inte vanligtvis ta men ibland.
Minnah som så gott i bilstlen när vi kom hem så jag lyfte bara undan filten ocg tog av henne mössan så fick hon sova kva där, det var ju ändå inte så länge kvar tills det var dags att kliva upp.
Louie hade vaknat vid 02.00 och var fortfarand evaken så jag bäddade ner mig med honom i soffsängen och han somnade väl vid 04.30 tiden kanske.
 
Onsdag:
Innan barnen åkte till dagis så drog vi ut Ninnis första lösa tand och det var en stolt tjej som visade upp sin glugg.
Theo han hann skriva sitt namn i snön på bakrutan innan vi gick in på dagis, "titta mamma, jag kan skriva Theo" <3. Vet att de övar mycket med detta och annat på dagis så det var så roligt att se.
Efter lunch tog jag en promenad med Louie och Minnah, Jonna som var hemma och fortfarande tussig följde med, det var så himla fint väder och lite friskluft skadar ju inte.
 
 
 
Till middag denna dag blev det hamlagad kycklingsoppa/gryta och alla barnen åt faktiskt av den utan att gnälla! Rätt så överraskad, ofta när man "testar något nytt" så brukar det inte uppskattas av alla.
 
Hann även slänga ihop en kärleksmums till dagens ära, Alla Hjärtans Dag <3
 
Torsdag:
Vi missade kyrkis då vi hade ett möte i Svenstavik vid 11.00...
På vägen hem så postade jag ett paket och så hämtade vi ut 4... 2 paket från matsmart där vi beställt lite för första gången, sjukt billigt det är med vissa saker.
De andra 2 paketen var blöjor, jag hade kommit över ett gäng för ett väldigt bra pris och det kommer ju att behövas fler sen när Minnah och Louie i framtiden ska börja på dagis.
Casper är fortfarande hemma från skolan med feber, täppt näsa och ont i halsen...
 
Fredag: 
I natt var första natten på flera veckor (knns det i alla fall som) som Göran också fick sova i våran säng! Både Ninni och Lilly bar jag tillbaka till deras sängar innan vi lade oss och de somnade, det var då när jag satt en stund med dem som jag skrev inlägget som försvann...
 
Jag vakande 2 minuter innan alarmet på telefonen ringde, Ninni och Theo hade vaknat och hade fullt sjå med att försöka få igång tv:n och rätt kanal.
Jag klev upp och hjälpte dem, sen dukade jag fram frukost till skolbarnen och väckte dem. Minnah vaknade och istället för att tränga ner mig i sängen mellan Göran och Lilly (som kommit under natten) så lade jag mig med Minnah i soffsängen så att hon fick tutta. Då kunde jag ju på samma gång hålla lite mer koll på Ninni och Theo som redan satt nerbäddade.
Morgonen var ganska lugn, jag slumrade lite då och då och timmarna gick, barnen lekte på rummet och vid 09.00 klev jag upp... bytte på Minnah och började med frukosten som fick bli mannagrynsgröt och hårdbrödsmörgås... eftersom allt tog sin lilla tid och innan alla klivit upp så blev klockan närmare 10.30 innan vi satte oss och åt så det fick bli en frunch helt enkelt.
 
När Minnah och Louie skulle sova så tog jag en promenad och lyssnade på ljudboken som jag inte vet varför jag började med, den är rätt tråkig men jag måste ju ändå få veta vad som händer...
 
Schnitzel och ris fick det bli till middag.
Middagen blev ganska sen då vi väntade på pojkarna som körde skoter, de hade kört vilse och glömt tiden...
Jonna fick komma ner och passa barnen under tiden jag åkte på affären innan de stängde i alla fall, skönt att ha det fixat, nu är det bara bröd som ska tas fram ur frysen så är frukosten inför i morgon fixad.
 
Ända sen i tisdags då vi kom hem tidigt på onsdag morgon så har jag varit ganska trött och somnat när jag nattat Minnah och när vi ska ha kikat på film... ikväll tänkte jag försöka hålla mig vaken...

(null)
Louies nya favvoblöja ❤️ som egentligen var tänkt till Minnah. 

(null)
Fullt på hyllan och ändå är en del i tvättmaskinen också 😍

(null)
Matsmart! Där kommer vi nog beställa igen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus