Rutinerna...

Jag gillar rutiner och barnen mår bra av rutiner men just nu känns det som att det inte riktigt funkar som jag skulle vilja att det gjorde... 

Minnah hat alltid sovit bra på nätterna men nu har det börjat krångla lite och jag hoppas att det bara är hostan som stökar till allt, men jag vet ju också att det är för att hon inte får sova som hon ska om dagarna... hon sover jättebra och nästan för bra ute i vagnen men idag har jag försökt ha henne inne... men bajs, hädanefter blir det vagnen och så ska jag styra till det lite så blir det nog bra. 

Det är även svårt med de andra små barnen, de sover ju inge i sina sängar som de ska men vi ska försöka råda bot på det med lite ommöblering... vi vet bara inte HUR vi ska möblera för att få till det bäst...

Blir inget långt inlägg, skulle sitta här med Lilly men hon övergav mig och hennes säng för vår, hon är för pigg för att somna om här inom snar framtid... Louie är lite vaken så jag ska vänta ut honom... sen måste jag ta Minnah som mest troligt hostade tills hon kräktes nyss... lät så på Göran och Jonna borta i soffan. 

Se större barnen behöver lära sig att visa hänsyn och att inte gapa och skrika så fort det är något, man får ju typ tjata HELA TIDEN!!! Och ändå får vi ofta höra att vi har så fina och duktiga barn, senast idag faktiskt och det är ju otroligt roligt. 

Nu ska jag inte sura mer, jag är trött och tänkte göra några övningar innan jag ska sova men Minnah verkar ju ha andra planer än att sova så det blir väl skit med det... skippade promenad idag för att slappa men det ångrar jag ju lite nu, inte helt men mycket. 

Matlista och handlingslista är i alla fall klara och en massa tvätt är vikt och sorterat, så lite nytta har vi ju gjort i alla fall. 

(null)
Från idag när vi åt lunch och Minnah tittade på ❤️

Kommentarer
Postat av: Marie

Hon ser ut att vara lite sugen på att få smaka! :)

Svar: Hihi, ja kanske det men än får hon vänta i alla fall 2 månader hade jag tänkt :)
Kim Meyer

2018-02-21 @ 13:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus