Suger på tummen i smyg...

Tidig morgon för alla, barnen var glada över att äntligen få äta "Frozen" flingorna till frukost, själv kokade jag en portion havregrynsgröt. 

Redan vid 09.00 var Minnah mer än trött och ville sova, för att hon skulle få sova ostört så klädde jag på henne och bäddade ner henne i vagnen. Jag passade på att ta en promenad också. 

Jag kom tillbaka vid 10.30, klädde av mig ytterkläderna, strumpor och fleecetröjan/jackan och lade mig på golvet för att göra några styrkeövningar för att hitta och aktivera magmusklerna. Jag hittar dem egentligen redan men tänker att det är bra att vänja kroppen vid lättare övningar först. 
Louie skulle absolut vara nära, på och under hela tiden, pussa, krama, klättra och hoppa... men efter en stund hade kag tagit mig igenom det och vi gick till köket. Drack vatten och började med lunchen. 

När Louie sov och de andra kollade film ammade jag Minnah på sängen, lyssnade på ljudbok och somnade såklart till då och då så jag fick spola fram och tillbaka. 
När Minnah snuttat klart lekte vi med lite leksaker och sen fick hon ligga på mage en stund, plötsligt blev hon supertrött och började snutta på tummen, har misstänkt att hon tuttar på tummen på nätterna. ❤️

(null)

Närmare 14.00 klädde vi alla på oss och gick ut, mötte ganska precis skolbarnen i dörren, de hängde in skolväskorna och gick ut. 
Jag stannade inne en liten stund, åt en hårdbrödsmörgås och hängde tvätten innan även jag gick ut. 

Towe kom då precis tillbaka efter en shoppingdag i stan med farmor. Hon klädde på sig och gick ut hon med. 
Vi lastade ved och slängde in... sen lektes det i och på snöhögarna och Göran grävde ännu en grop intill de andra tunnlarna. Barnen blev överlyckliga. 

När vi gått in kom farmor igen, Towe skulle visa sina kläder hon köpt, obligatorisk modevisning. 

Middagen blev aningen sen, makaroner, korv och stuvade grönsaker, gott tyckte barnen. 

Barnen sover sen några timmar tillbaka, typ 4 timmar och jag har lyssnat klart på boken och börjat på en ny. Virkar klart en bläckfisk och ni skriver jag här, snart dags att sova men först kanske jag ska kika på Sofias Änglar. 

I morgon ska vi skriva matlista och ta reda på en massa ren tvätt, sen vad mer får vi se, kanske en promenad

nu ska jag fixa frukost, Jonna och hennes kompis ska med en buss sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus